CS: GO Broken Fang Güncellemesi

    CS: GO Broken Fang Güncellemesi

    Gaben, Counter-Strike: Global Offensive topluluğu için bir hediye verdi. Broken Fang Operasyonu yayında ve yanında yeni haritalar, özellikler ve kozmetik getirildi. Detaylar incelememizde.

    CS: GO Broken Fang Güncellemesi

    Operasyonlara aşina değilseniz, CS: GO her sezon içerik indirimleri yapıyor ve ücretsiz bir şekilde bir sürü yeni deneyim sunuyor, aynı zamanda özel ödüllerin kilidini açan Premier Pass seçeneği de ekleniyor.


    Broken Fang'ın önemli özelliklerinden biri ücretsiz olan Retakes olarak adlandıran yeni bir oyun seçeneğidir. Üç terörist yerleştirilen bombayı dört Anti teröriste karşı savunur, ancak her tur başında tazelenmek için herkesin bir yükleme kartı seçmeniz gerekiyor. Rekabetçi oyundan uzaklaşıp arkadaşlarınızla rahatlamanızı sağlayan bir oyun MODU geliyor.

    CS: GO Broken Fang Güncellemesi

    Chat

    CS: GO ya gelen özelliklerin içinde pingleme de yer alıyor, pingleme mikrofona gerek kalmadan ekip arkadaşlarınızla hızlı bir şekilde iletişim kurmanıza olanak sağlayan sohbet çarkı simgesi eklendi. Warzone ve apex Legends gibi oyunlarda da yer alıyordu.

    Silah

    Kendi oynanış tipinizi oluşturun. Her silahla öldürmeleri takip edin ve ekipmanınızda ki boşlukları giderin.

    Harita

    Çevrenize ve düşmanlarınıza uyum sağlayın. Oyun tarzınız birkaç haritayı ve siteyi mi tercih ediyor yoksa herhangi bir yerde kazanabilir misiniz?

    Çeşitli istatistikler için ısı haritalarınızı görüntüleyin ve isabetli bölge haritasına göz atın ve atışlarınızın nereye indiğini görün.

    Görevler

    Broken Fang Coin'inizi bronzdan gümüşe, altına ve nihayet elmasa yükseltmek için görevleri tamamlayın.

    Her hafta, herhangi bir sırayla tamamlanabilen çeşitli görevleri içeren yeni bir görev kartı alacaksınız. Casual, Competitive, Danger Zone, Guardian ve iki yeni modda görevleri tamamlayın ve yıldızlar kazanın: Retakes ve Broken Fang Premier.

    Ödül

    Yıldızlarınızı seçtiğiniz ödüllere harcayın. Operasyon ödülleri arasında SWAT ve The Professionals'tan yepyeni Ajanlar, yeni bir silah çantası, üç silah koleksiyonu, çıkartmalar, yamalar ve daha fazlası var!

    CS: GO Broken Fang Güncellemesi

    Operasyon Ne Zaman Sona Erecek

    Operasyon 30 Nisan 2021'e kadar devam edecek, operasyonun her haftasında yeni görev kartı verilecek.

    CS:GO Steam mağaza sayfası

    Uygun Fiyata Steam Cüzdan Kodu almak için Tıkla


    Önceki Haber
    League of Legends Aatrox Oynanış Rehberi

    League of Legends Aatrox Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Aatrox 10 Mayıs 2013 tarihinde League of Legends evrenindeki yerini aldı. Büyük bir REWORK ile Aatrox 2018'de yeni yetenek setiyle karşımıza çıktı. League of Legends Aatrox Oynanış Rehberi sayesinde bu şampiyona olan aşinalığınız artacak.Yetenekleriİlk olarak Q yeteneği, ardından E ve w yetenekleri geliştirilmelidir.Pasif: Aatrox'un normal saldırıları belirli aralıklarla ilave fiziksel hasar verir ve kendisini iyileştirir.Q: Aatrox kılıcını yere çarparak hasar verir, üçüncü yükte kritik vurur.W:

    Sonraki Haber
    Discord Nitro Nedir? Nitro İncelemesi

    Discord Nitro Nedir? Nitro İncelemesi

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Discord Nedir?Oyuncular arasında şu anda en çok kullanılan sesli iletişim programıdır. Oyunda veya sosyal medyada tanıştığınız birisi ile Discord üzerinden yazışabilir, sesli veya görüntülü konuşma gerçekleştirebilirsiniz. Aynı anda oyun oynadığınız birden fazla kişiyle iletişimde olabilmek oyun içerisinde daha uyumlu hareket etmenizi sağlayacak ve zafere bir adım daha yaklaşacaksınız.İsterseniz kendiniz yeni bir sunucu oluşturun ve kendinize bir ortam yaratın, isterseniz de hali hazırda bir sun

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim