Valorant Phoenix Oynanış Rehberi

    Valorant Phoenix Oynanış Rehberi

    Riot Games'in 2 Haziran 2020 tarihinde resmi olarak yayınladığı Valorant oyunundaki Phoenix isimli ajanın oynanışı hakkında detaylı bilgiler aşağıda.

    Düellocu Ajan Phoenix Nasıl Oynanır?

    Phoenix'in onu mükemmel bir Ajan yapan bir dizi ateşli yeteneği var. Rehberimiz, Valorant'ta onu nasıl etkili bir şekilde oynayacağınıza dair ipuçları ve strateji önerileri sağlayacaktır.

    Bu Ateşli Yetenekleri Tanıyalım biraz...

    Valorant Phoenix Oynanış Rehberi

    Ateşten Duvar Yeteneği

    Bu yeteneği kullandığınızda Phoenix önünde, kaldırılırken farenizle kıvrılabilen alevli bir duvar yaratır. İçinden geçen düşmanlara zarar verir ama sizi iyileştirir ki bu güzeldir.

    • Phoenix kendi duvarının içinden geçerse ya da duvarın içinde durursa iyileşir ve bu da bu yeteneği dar alanlarda daha kullanışlı hale getirir.
    • Bu duvar aslında mermileri durdurmaz, ancak sizi yeterince iyi gizler ki, muhtemelen bir düşmanın sizi öldürmesini sadece bir perde olarak fırlatarak durdurabilirsiniz. Eğer içinden gözlerini ateşlerlerse, seni öldürmek için çok şanslı olmaları gerekir.

    Valorant Phoenix Oynanış Rehberi

    Falso Yeteneği

    Phoenix'in dört yeteneğinden ilki Falso; Bu, birkaç farklı Taktiksel Nişancı Oyunu'nda yaygın olan bir flaş efekti yaratır, ancak bu yeteneğin çalışma şekli diğer oyunlardan büyük ölçüde farklıdır. Bunu normal bir el bombası gibi fırlatmak yerine, hangi yönü seçerseniz seçin, ya sola ya da sağa dart. Bu, bir düşman olarak kaçınmayı inanılmaz derecede zorlaştırır ve Phoenix gibi çeşitli farklı durumlarda kullanımı çok kolaydır.

    • Bu yeteneği her zaman bir köşede kullanın, eğer onu düz bir şekilde atmaya çalışırsanız sizi kör eder. Üzerindeki eğri neredeyse 90 derecedir, bu nedenle zirveye çıkmadan önce bir köşenin etrafında kıvrılması kolaydır.
    • Bu yetenek sizi ve takım arkadaşlarınızı kör edebilir, bu yüzden onu nasıl kullandığınıza dikkat edin.

    Valorant Phoenix Oynanış Rehberi

    Yakartop Yeteneği

    Yakartop çok daha geleneksel olarak çalışır; temelde molotof görevi görür ve kısa bir süre için ateşe düştüğü alanı kaplar. Aradaki fark şu ki, Phoenix bu ateşten hasar almak yerine iyileşir ve ona bir tür iki katlama işlevi verir; Molotof gibi agresif bir şekilde kullanılabilir veya Phoenix'i dövüş sırasında / sonrasında iyileştirmenin bir yolu olarak kullanılabilir.

    • Bu yetenek, düşmanların bir kapıdan çıkmadan veya küçük bir koridora girmeden önce iki kez düşünmesini sağlamak için harikadır.
    • Bu yetenek alan reddi için iyi olsa da, çok fazla zarar vermez, bu yüzden kendinize kişisel bir sağlık havuzu oluşturmak için kullanmaktan korkmayın.

    Valorant Phoenix Oynanış Rehberi

    Yakardöner Yeteneği (Ulti)

    Yakardöner, temelde size endişelenmeden harcayabileceği bir hayat veren Phoenix Ulti yeteneğidir. Etkinleştirildiğinde, temelde Phoenix'in öleceği bir zamanlayıcıyı başlatır.

    • Bu yetenek aktifken yaptığınız her şey, yeteneği başlattığınız yere döndüğünüzde sizinle birlikte geri gelecektir. Yani Spike kötü bir konumdaysa, ultiyi etkinleştirebilir, yakalayabilir ve düşman sizi öldürdüğünde başladığınız yere geri dönersiniz.
    • Başlangıç ​​noktanızı nerede bıraktığınıza dikkat edin. Orada yerde bir yangın olacak, bu yüzden görmek kolaydır ve eğer bir düşman oradan geçerse geri dönmenizi beklerler ve hareket etmeden önce animasyon sırasında sizi öldürürler.
    • Bu yetenek, turlara başlamak için de harika. Saldırgan iseniz, bir siteye girip birkaç kişiyi öldürür veya bazı değerli bilgiler toplayabilirsiniz. Savunmacı iseniz, kendinizi düşman takımına atabilir ve hayatınızı riske atmadan onları şaşırtarak yakalayabilirsiniz.

    Phoenix Yaşam Öyküsü:

    Birleşik Krallık'tan gelen Phoenix'in yıldız gücü, dövüş tarzında parlıyor ve savaş alanını parıltı ve parıltıyla ateşliyor. Yedeği olsun ya da olmasın, kendi şartlarına göre aceleyle kavga edecek.

    Uygun Fiyatlara Valorant VP için buraya tıklayınız.

    Phoenix Montaj Videosu:



    Önceki Haber
    World of Warcraft: Shadowlands İncelemesi

    World of Warcraft: Shadowlands İncelemesi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    WOW Shadowlands GüncellemesiShadowlands'in içeriği basit ve anlaşılır. Jailer adında gizemli bir baş düşmanın planlarını bozmak için öbür dünyanın birçok alemini istila ediyorsunuz. Şu anda bir kötü adam olarak son derece sıkıcı ve öbür dünyanın gerçek yıldızların arka koltuğunda oturuyor, oyuncular araştırıp, seviye sınırına geldiğinde dört farklı grup mevcut. Alemlerden biriyle yan yana seçim yapmak, bir ton lezzet ve yeni canavarlar da ekleniyor.Birden kendinizi Revendreth'in ezilmiş kadife,

    Sonraki Haber
    League of Legends Aatrox Oynanış Rehberi

    League of Legends Aatrox Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Aatrox 10 Mayıs 2013 tarihinde League of Legends evrenindeki yerini aldı. Büyük bir REWORK ile Aatrox 2018'de yeni yetenek setiyle karşımıza çıktı. League of Legends Aatrox Oynanış Rehberi sayesinde bu şampiyona olan aşinalığınız artacak.Yetenekleriİlk olarak Q yeteneği, ardından E ve w yetenekleri geliştirilmelidir.Pasif: Aatrox'un normal saldırıları belirli aralıklarla ilave fiziksel hasar verir ve kendisini iyileştirir.Q: Aatrox kılıcını yere çarparak hasar verir, üçüncü yükte kritik vurur.W:

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim