World of Warcraft: Shadowlands İncelemesi

    World of Warcraft: Shadowlands İncelemesi

    Çoğu oyunun hizmet verme süresiyle karşılaştırıldığında, World of Warcraft gerçekten çok eski bir oyun. Hala daha Blizzard'ın MMORPG'si eski ve yeni oyuncular için tarafından oynanmaya devam ediyor. Shadowlands sekizinci genişleme paketiyle birlikte yeni dünyada geçen bu yolculuk, oyunun emektarlarına son derece aşina olacak sistemlerin yanı sıra yeni özelliklerle birlikte geliyor.

    WOW Shadowlands Güncellemesi

    Shadowlands'in içeriği basit ve anlaşılır. Jailer adında gizemli bir baş düşmanın planlarını bozmak için öbür dünyanın birçok alemini istila ediyorsunuz. Şu anda bir kötü adam olarak son derece sıkıcı ve öbür dünyanın gerçek yıldızların arka koltuğunda oturuyor, oyuncular araştırıp, seviye sınırına geldiğinde dört farklı grup mevcut. Alemlerden biriyle yan yana seçim yapmak, bir ton lezzet ve yeni canavarlar da ekleniyor.

    Birden kendinizi Revendreth'in ezilmiş kadife, ruh emici, vampir aristokrasisi içerisinde bulacaksınız. Gotik korku tuzakları, sihirli aynaları ve dev yarasaları, bana diğer grupların tarafını tutan oyunculardan farklı bir dünya perspektifinden bakılıyor. Büyük kazançlar elde etmek için soylulara yalakalık yapmayı denemek için VIP partilere bile ev sahipliği yapmanız gerekiyor. Bununla birlikte, doğayı seven arkadaşınız, ormanda oyunlar oynadıkları ve bahçelere baktıkları Ardenweald'ın muhteşem ruhani ormanlarının yanında yer aldı. Kararınız ne olursa olsun, daha çok bu ruh topluluklarının bir parçası olduğunuzu ve sadece bir oyun sonu ilerleme koşu bandına atlamadığınız hissini veriyor. İşlevselliğin ardında lezzet var ve dünya görevlerini tamamlayarak bölgeden bölgeye hala dolaşıyor olsanız bile, bu çok şey ifade ediyor. Her zindan, bir hizip açısından da etkileşime girebilecek unsurlara sahiptir.

    World of Warcraft: Shadowlands İncelemesi

    Öbür dünyadaki her bölge güzelce inşa edilmiş ve fanteziyi unsurları içeriyor. Burç'un kutsal alanları ve melek savaşçıları sizi sıkarken, Revendreth'in karanlığına bir engel olarak hizmet etmek için gerekli bir alem. Tüm bölgeler yukarıdan görmek için etkileyici ve World of Warcraft'ın kaç yaşında olduğu düşünüldüğünde inanılmaz görünüyorlar. Her bölge estetik, kişilik ve his açısından diğerlerinden belirgin şekilde farklıdır. Blizzard, geçmiş çağların kahramanlarından ve kötü adamlarından yararlanabilmenin avantajını kullanır, bu başka bir dünya olduğundan, WoW tarihinin en büyük hitlerini gün ışığına çıkarmak için harika bir fırsat. Başlıca karakterleri, on yıl önceki belirsiz tek görev referanslarını ve Battle for Azeroth'un Bwonsamdi'si gibi popüler yeni gelenleri öne çıkarmak için büyük çaba sarf edildi.


    Shadowlands, Dünya görevleri, zindanlar, savaş masaları ve diğer oyun sonu ilerleme özelliklerinin güncellemesi olsa da, hiçbir şeyi temelden değiştirmedi.


    The Maw, Jailer'ın arka bahçesinde takılırken risk, ödül dengesi sunan inanılmaz derecede tehlikeli bir alemdir, bahsedilecek gerçek bir güvenlik ağı olmadan ölümcül canavarlarla savaşır. Kayıp kaynakları kurtarmak için öldüğünüz yere geri dönmeniz bile gerekebilir. Maw, açık alan ortamına biraz baskı ve meydan okuma katıyor; bu, Netflix izlerken oto pilot dünya arayışı moduna girmenin çok kolay olduğu bir oyunda kesinlikle canlandırıcı. Maw etkinliklerine katılmak, siz canavarlarını öldürürken Mordor'daki Sauron'un Gözü gibi size odaklanan Jailer'ın öfkesini artırıyor.


    Shadowlands içeriğinin zirvesi Torghast'tır. Roguelike koşularının öngörülemezliğini alın ve bunları WoW karakterinizle, tek başına veya arkadaşlarınızla, her seferinde farklı olan bir zindan kulesinde yapın. Asla değişmeyen on yıllık zindan koşusunu yaptıktan sonra, Torghast hoş karşılanmayacak bir eklentidir. En büyük küratörlü zindanlar bile onları bir düzine kez tamamladıktan sonra parlaklıklarını kaybeder, bu nedenle her dalışta yeni bir şey yapma ihtimali sıkıcıdır. Güçlendirmeleriniz ve durumlarınız sürekli değiştikçe her koşu, farklı yapılar ve stratejiler denemek için başka bir fırsattır. Bir sefer sizi, görünürdeki her şeyi yok etmek için birden fazla ölçeklendirme hasar kaynağı biriktiren veya herhangi bir şeyin üstesinden gelmek için yeterli yenilenmeyi biriktiren aşırı güçlü bir tanrıya dönüştürebilir. Önbellekleri açmak için bulmacaları tamamlayın, saklandığınız yere geri götürebileceğiniz bazı arkadaşları kurtarın, bir mimikle karşılaşın veya özel güçler veren nadir bir mini boss'u öldürün. Torghast tırmanışı çok eğlenceli ve oldukça tekrarlanabilir.


    Önceki Haber
    League of Legends 10.25 Yama Notları

    League of Legends 10.25 Yama Notları

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    LoL 10.25 Yama NotlarıYeni yıldan önceki son büyük yama olan 10.25 ile birlikte ufak dengelemeler geliyor. Şampiyonlar ve eşyaların yanı sıra ilk derece yerleştirmelerinde ve lig erime sisteminde bazı güncellemeler yapılacak. Yeni şampiyon Rell artık vadide!Yamada Öne ÇıkanlarZayıflayan şampiyon sayısının 2 kat fazlası güçlendirme alan şampiyon mevcut. Riot Games bu güncelleme ile yeni yıl öncesi son dokunuşları yapmayı amaçlıyor.Yeni Şampiyon Rell Artık oynanabilir!Zayıflatılan (NERF yiyen) Şam

    Sonraki Haber
    Valorant Phoenix Oynanış Rehberi

    Valorant Phoenix Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Düellocu Ajan Phoenix Nasıl Oynanır?Phoenix'in onu mükemmel bir Ajan yapan bir dizi ateşli yeteneği var. Rehberimiz, Valorant'ta onu nasıl etkili bir şekilde oynayacağınıza dair ipuçları ve strateji önerileri sağlayacaktır.Bu Ateşli Yetenekleri Tanıyalım biraz...Ateşten Duvar YeteneğiBu yeteneği kullandığınızda Phoenix önünde, kaldırılırken farenizle kıvrılabilen alevli bir duvar yaratır. İçinden geçen düşmanlara zarar verir ama sizi iyileştirir ki bu güzeldir.Phoenix kendi duvarının içinden geç

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim