Cloud9 League of Legends Akademi Takımı Kadrosu Açıklandı

    Cloud9 League of Legends Akademi Takımı Kadrosu Açıklandı

    Kuzey Amerika bölgesinin en popüler ESPOR ekiplerinden Cloud9, Akademi takımı kadrosunu Twitter hesabı üzerinden duyurdu, detaylar aşağıda.

    Akademi Kadrosunda Şaşırtan Bir İsim

    Cloud9 , 2021 League of Legends akademi ligi için takım kadrosunu açıkladı . Yeni oyuncular arasında deneyimli Darshan "Darshan" Upadhyaya ve eski C9 Yardımcı Antrenörü Jonathan "Westrice" Nguyen'i var. C9'un Akademi ekibinin daha önce İlkbahar ve Yaz mevsimini birkaç kere kazandığını biliyoruz ve bu yeni kadro, gelecek yılki LCS Akademi sezonu için daha da iddialı konuma geliyor.

    Kuzey Amerika'nın en popüler League of Legends takımlarından Cloud9, 2021 Bahar sezonu için güçlü bir akademi kadrosuyla başlıyor. C9 Akademi, birkaç OPL oyuncusu ve emekliliğe yakın yıldız oyuncuları kadrosunda bulunduruyor.

    Yeni C9 Academy kadrosu

    Takıma, OPL takımı Legacy Esports'un 2020 Dünya Şampiyonası'na katılan Jonah “Isles” Rosario'nun katıldı. İki kez OPL şampiyonu olarak, profesyonel sahnedeki deneyimi, özellikle Nisan 2019'da oynamaya başladığından beri iyi bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Takımın başlangıçtaki destek oyuncusu olacak ve yeni FlyQuest desteği David "Diamond" Bérubé'nin yerini alacak. Isles ile birlikte oynamak, eski MAMMOTH alt koridoru Calvin "K1ng" Truong olacak.

    Okyanusya'dan ayrıca Dire Wolve'un eski koçu Shern " Shernfire " Cherng Tai de taşınıyor . Team Liquid ve Supernova gibi takımlarda oynama deneyimi, yeni ormancı rolünü üstlenirken faydalı olmuştu. Aynı zamanda bir OPL şampiyonu ve 2018 Dünya Şampiyonasına Dire Wolves için ormancı olarak katılmıştı.

    C9 Akademi'nin yeni orta koridoru, Jouhan "Copy" Pathmanathan. 18 yaşındaki Kanadalı oyuncunun sihirdar vadisinde pek tecrübesi yok, ancak takım arkadaşlarınun kesinlikle yardımı olacaktır. League of Legends duayeni Darshan , C9 Academy'nin yeni üst koridor oyuncusu olarak hamleler yapıyor. 2012'den beri profesyonel sahnede CLG, Dignitas ve Golden Guardians Academy için oynuyor. Genel olarak, Darshan'ın yanında olacağından, Copy'nin endişelenecek pek bir şeyi olmayabilir.

    Bazı Taraftarlardan Sert Tepkiler

    Cloud9 resmi Twitter hesabındaki akademi takımı duyurusunun altına bir taraftar şu yorumu bıraktı;

    Gerçekten Darshan mı? Genç oyuncu yetiştirme konusunda tüm bölgeye örnek olan bir takım olarak 26 yaşında bir oyuncuyu almak... Artık emekli olması gerekirken hem de... 7 yıllık Cloud9 taraftarı olarak gerçekten hayal kırıklığına uğradım.

    Cloud9 League of Legends Akademi Takımı Kadrosu Açıklandı


    Önceki Haber
    Valorant Viper Oynanış Rehberi

    Valorant Viper Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Kontrol Uzmanı Ajan Viper Nasıl Oynanır?Viper, Valorant'ın en karmaşık Ajanlarından biridir. Görmeyi engelleyebilen dumanı, oyunculara zarar veren zehirli havuzları, bomba alanlarını ikiye bölen bir duvarı ve tüm bir bomba alanını kilitleyebilecek devasa bir ölüm çukuru var. Tüm bu yetenekler güçlüdür, ancak onları yalnızca sınırlı bir miktarda kullanabilir ve Valorant'taki diğer tüm karakterlerden daha fazla dikkat etmesini sağlar. Bu ajanın yeteneklerini biraz inceleyim beraber.Asit Havuzu Yet

    Sonraki Haber
    League of Legends Wild Rift Tüm Şampiyonlar Listesi

    League of Legends Wild Rift Tüm Şampiyonlar Listesi

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Bu hafta League of Legends Wild Rift beta sürümü daha fazla bölgede kullanıma açıldı.League of Legends Wild Rift Nedir?Riot Games'in dünyaca ünlü MOBA oyunu League of Legends'in artık bir mobil versiyonu mevcut.Wild Rift, oyunculara mobil cihazlarında League of Legends deneyimi yaşatmak için hizmete sunuldu ve çokça beğenildi.Wild Rift, League of Legends PC versiyonu ile neredeyse birebir aynı durumda. Wild Rift, mobil oyun ortamı için mükemmel şekilde çalışmak üzere optimize edilmiştir. Yalnızc

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim