Ruined King, Mahvomuş Kral Oyunu Nedir?

    Ruined King, Mahvomuş Kral Oyunu Nedir?

    Ruined King, Mahvomuş Kral Oyunu Nedir?Bu rehberimizde Ruined King adlı oyundaki detaylı rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Ruined King Nedir?

    Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan League of Legends'ın hikayesinden ilham aldıkları geliştiriciliğini Airship Syndicate'in üstlendiği, Riot Forge tarafından yayınlanan Ruined King: A League of Legends Story, geliştirici ekibin açıklamalarına göre hikâye ağırlıklı tek kişilikli ve sıra tabanlı bir rol yapma oyunu olacak ve ücretli bir oyun olacak. Oyunda, League of Legends'tan tanıdığımız şampiyonlar ve mekanlar bulunacak.

    Ne Zaman Duyuruldu?

    31 Eki 2020 tarihinde oyuncuların beğenisine sunuldu.

    Ruined King Ne Zaman Çıkacak?

    Erken 2021.

    Hangi Platformlara Çıkacak?

    PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X / S, Nintendo Switch ve PC platformları için çıkış yapacak. Oyun, PC'de hem Steam hem de Epic Games tarafında satışa sunulacak.

    Ruined King Nasıl Oynanılacak?

    Bilgewater ve Gölge adalar arasında geçen savaşta Kara sis denen bir karanlık büyü yüzünden dokunduğu canlıyı lanetleyerek onları bir nevi Zombileştiriyor. Coğrafi olarak Bilgewater bu lanetli bölgeye yakın durduğu için insanlar sürekli kayboluyor, ölüyor veya canavara dönüşüyorlar bu laneti durdurmak adına bölgenin Kaptanı Miss Fortune bazı isimler arıyor ve hikayeyi çözmek için iki bölge arasında gidip geleceğiz.

    Bilgewater

    Ruined King, Mahvomuş Kral Oyunu Nedir?

    Mavi Alev takımadalarının güvenliğinde kurulmuş olan Bilgewater, eşi benzeri olmayan bir liman şehri. Burası çok sayıda deniz canavarı avcısının yanı sıra bir sürü liman çetesine ve bilinen dünyanın dört köşesinden gelen kaçakçılara ev sahipliği yapıyor. Bu şehirde kaşla göz arasında hem servetler kazanılıyor hem de umutlar yerle yeksan oluyor. Bilgewater adaletin pençesinden, borçlarından ya da zulümden kaçanların yeni bir başlangıç yapması için biçilmiş kaftan; çünkü şehrin çarpık çurpuk sokaklarında kimse geçmişinizle ilgilenmiyor. Yine de gün geçmiyor ki şafak vakti limanda cüzdanları tam takır, gırtlakları kesilmiş halde yüzen zavallılar bulunmasın...

    Muazzam tehlikelerle dolu Bilgewater yasa ve ahlak prangalarıyla kısıtlanmadığından sayısız fırsata ev sahipliği yapıyor. Hextech silahlarından tutun da yerel suç baronlarının desteğine kadar, Bilgewater'da satın alamayacağınız şey yok sayılır; siz paradan haber verin yeter. Son “yağmacı kral”ın ortadan kalkmasıyla Bilgewater bir geçiş dönemine girdi. Önde gelen kaptanlar, şehrin geleceğine karar vermeye çalışıyor. Ama denize açılmaya elverişli gemiler ve onları yüzdürecek mürettebat olduğu sürece, Bilgewater Runeterra'nın en renkli ve en çok bağlantıya sahip şehri olmaya devam edecek.

    Gölge Adalar

    Ruined King, Mahvomuş Kral Oyunu Nedir?

    Bu lanetli ülke bir zamanlar asil ve aydın bir uygarlığın yurduymuş. Elçileri ve müttefikleri buraya Kutlu Adalar dermiş. Fakat bin yıldan uzun süre önce yaşanan benzeri görülmemiş bir sihir felaketi ruhlar âlemiyle maddi âlem arasındaki sınırı yıkarak bu iki dünyayı birbirine karıştırmış... ve canlı varlıkların bir anda sonunu getirmiş.

    Artık adalar, Kara Sis denen ve asla dağılmayan kötücül bir dumanın içinde hapis. Toprak ise kara büyülerle yozlaşmış. Bu kasvetli kıyılara ayak basmaya cüret eden ölümlülerin yaşam gücü yavaş yavaş çalınırken ölülerin huzursuz ve doymak bilmez ruhlarını da kendilerine çekiyorlar. Sis'in içinde ölenler hortlağa dönüşüp sonsuza dek bu kâbus gibi yerde gezinmeye mahkûm oluyor. Daha da kötüsü, Gölge Adalar'ın gücü her geçen yıl artıyor ve Sis'in en güçlü hayaletleri Runeterra'nın daha da uzak yerlerine kadar ulaşabiliyor.

    İşte Bazı Şampiyonlar

    Ruined King, Mahvomuş Kral Oyunu Nedir?

    Yasuo

    Muazzam azmiyle Ionia'lı Yasuo, hasımlarına karşı rüzgârı kullanan çevik bir kılıç ustası. Gençliğinin mağrur günlerinde haksız yere ustasını katletmekle suçlanmış ve masumiyetini kanıtlayamayınca kendisini korumak için ağabeyini öldürmek zorunda kalmıştı. Zaman içinde ustasının gerçek katili gün yüzüne çıkıp ağabeyi gizemli şekilde ölümden dönse de Yasuo yaptıkları için kendini affedemedi. Şimdilerde yalnızca rüzgârın rehberlik ettiği kılıcıyla beraber dünyayı arşınlıyor.

    Ruined King, Mahvomuş Kral Oyunu Nedir?

    Ahri

    Ruhlar âleminin sihriyle arasında doğal bir bağ olan Ahri, dünyadaki yerini arayan tilki görünümlü bir vastaya. Fanilerin arasına karıştığından beri yırtıcı doğasının gereklerini isteksizce, hatta çoğu zaman şefkatle yerine getiren Ahri, avının can özünü emmeden önce duygularını değiştirmeyi yeğliyor ve tükettiği her ruhtan parça parça hatıralar ve bilgiler ediniyor.

    Ruined King, Mahvomuş Kral Oyunu Nedir?

    Braum

    Heybetli kaslara ve koca bir yüreğe sahip olan Braum, Freljord'da hürmet gören kahraman bir Buzdoğan. Buzkara'nın kuzeyindeki bütün hanlarda engin bir meşe ormanını tek gecede dümdüz, koca bir dağı yumruklarıyla yerle yeksan ettiğine dair hikâyeler anlatılır ve bu efsanevi gücüne methiyeler düzülür. Kalkan niyetine taşıdığı efsunlu mahzen kapısıyla Braum, barışın hâkim olduğu bir Freljord hayalini gerçekleştirmek için donmuş kuzeyi güler yüzlü bir koruyucu olarak dolaşır ve zayıflara yardım eder.

    Ruined King, Mahvomuş Kral Oyunu Nedir?

    Pyke

    Bilgewater'daki Katliam Limanı'nın ünlü zıpkıncılarından Pyke, kendini devasa bir jaull balığının midesinde bulduğu gün hayatını kaybetmeliydi; fakat bir şekilde geri dönmeyi başardı. Şimdilerde eski memleketinin karanlık arka sokaklarında dolaşarak, yeni insanüstü güçleriyle başkalarının sırtından servetlerine servet katanların sonunu getiriyor. Canavarları avlamasıyla ünlü bir şehrin sakinleri, artık bir canavarın avı haline gelmiş durumda.

    Ruined King, Mahvomuş Kral Oyunu Nedir?

    Illaoi

    Illaoi'nin cüssesini gölgede bırakabilecek bir şey varsa, o da sarsılmaz inancıdır. Büyük Kraken'in elçisi olarak kullandığı devasa, altın idolle rakiplerinin ruhlarını bedenlerinden koparıp alır ve gerçeklik algılarını yerle bir eder. ''Nagakabouros'un Sözcüsü''ne meydan okuyanlar, çok geçmeden Illaoi'nin hiçbir zaman yalnız dövüşmediğini görür; zira Yılan Adalar'ın ilahı her daim onunla omuz omuza çarpışır.

    Ruined King, Mahvomuş Kral Oyunu Nedir?

    Miss Fortune

    Güzelliğiyle gözlere bayram ettiren, acımasızlığıyla yüreklere dehşet salan Bilgewater'lı kaptan Sarah Fortune, yaşadığı liman şehrinin pişkin suçlularıyla tezat bir tablo çiziyor. Çocukluğunda yağmacı kral Gangplank'in ailesini katlettiğine tanık oldu ve yıllar sonra kralın gemisini havaya uçurarak gaddarca intikam almayı bildi. Onu hafife alanların, karşılarında kurnaz ve sağı solu belli olmayan bir hasım... ve muhtemelen karınlarında bir iki kurşun bulacağı kesin.

    Afet'e Karşı Dur

    Ruined King, Mahvomuş Kral Oyunu Nedir?

    Bu sıra tabanlı, hikâyesiyle oynayanı içine çeken rol yapma oyununda League of Legends şampiyonlarından oluşan bir grup kur, Bilgewater'ı gez ve ölümcül Kara Sis'in sırlarını ortaya çıkarmak için Gölge Adalar'a yelken aç.

    Tıkla ve Ruined King Mağaza Sayfasına Git


    İtemsatış'tan %15 indirimli RP satın almak için tıkla.


    Önceki Haber
    Can Yaman, Pasha Fencer Oyununun Kapak Yüzü Oldu

    Can Yaman, Pasha Fencer Oyununun Kapak Yüzü Oldu

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Can Yaman'ın Pasha Fencer Savaşçı Paşa Oyunu İle İş OrtaklığıTürkiye'de ve tüm dünya üzerinde milyonlarca kişinin tanıdığı ünlü oyuncu Can Yaman, Pasha Fencer Savaşçı Paşa adlı mobil oyunla iş ortaklığında bulundu. Dünyada 50 milyonun üzerinde oyuncuya sahip olan Pasha Fencer, 15 Aralık tarihinde kapılarını Türk mobil oyuncularına açıyor. Popüler rol yapma oyununu indirmek için gerekli link haberin en alt bölümünde bulunmaktadır.Türkiye ve Ortadoğu Bölgesinin Kapak Yüzü OlduTürkiye ve Ortadoğu b

    Sonraki Haber
    Valorant Viper Oynanış Rehberi

    Valorant Viper Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Kontrol Uzmanı Ajan Viper Nasıl Oynanır?Viper, Valorant'ın en karmaşık Ajanlarından biridir. Görmeyi engelleyebilen dumanı, oyunculara zarar veren zehirli havuzları, bomba alanlarını ikiye bölen bir duvarı ve tüm bir bomba alanını kilitleyebilecek devasa bir ölüm çukuru var. Tüm bu yetenekler güçlüdür, ancak onları yalnızca sınırlı bir miktarda kullanabilir ve Valorant'taki diğer tüm karakterlerden daha fazla dikkat etmesini sağlar. Bu ajanın yeteneklerini biraz inceleyim beraber.Asit Havuzu Yet

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim