Cyberpunk 2077 Ön Yükleme Tarihi Belli Oldu

    Cyberpunk 2077 Ön Yükleme Tarihi Belli Oldu

    Oyuncuların merakla beklediği ve çıkışına son 3 gün kalan Cyberpunk 2077 ön yükleme tarihi açıklandı. Detaylar aşağıdadır.

    Üst üste defalarca ertelenen ve çıkış yapmadan önce oyuncular tarafından çokça eleştirilen Cyberpunk 2077 için geri sayım devam ediyor. Çıkışına son 3 gün kalan CD PROJEKT RED tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 için ön yükleme tarihleri açıklandı.

    Cyberpunk 2077 10 Aralık'ta Çıkış Yapıyor

    Cyberpunk 2077, Son yapılan açıklama ile 10 Aralık tarihine ertelendiğinde oyuncuların büyük bir kısmı tarafından sertçe eleştirildi. Eleştirilere rağmen oyunu büyük heyecanla bekleyeceğini belirten fakat artık sabırsızlandığı için tepki veren oyuncular Cyberpunk'a kavuşmak üzere. Oyun 3 gün sonra çıkış yapıyor ve ön yükleme tarihleri de açıklandı. Sonuçta ön yükleme yaptığınız bir oyuna çıkış gününde girmek gerçekten güzel hissettirecek.

    Cyberpunk 2077 Ön Yükleme Tarihi Belli Oldu

    Ön Yükleme ve Çıkış Tarihi

    Oyunun Xbox One, Xbox Series X ve S ön yüklemesi çoktan başladı. 8 Aralık‘ta PS4 ve PS5 için ön yüklemeye açılacak. Oyunu GoG üzerinden aldıysanız, Türkiye saati ile 7 Aralık 14:00‘dan sonra ön yükleme yapabileceksiniz. Eğer oyunu Steam ya da Epic Games üzerinden aldıysanız, Türkiye saati ile yine 7 Aralık 19:00‘dan sonra ön yükleme yapabileceksiniz.

    Cyberpunk 2077, Türkiye saati ile 10 Aralık gece 03:00‘da yayınlanacak.


    Sonraki Haber
    Call of Duty: Warzone Yeni Sezon ve Yeni Harita Geliyor!

    Call of Duty: Warzone Yeni Sezon ve Yeni Harita Geliyor!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Yeni Sezon 1 Hafta ErtelendiCall of Duty: Warzone Yeni Sezon ve Yeni Harita eklentileri geliyor. Sezonun 10 Aralık'ta başlayacağı açıklansa da sonrasında 16 Aralık tarihine ertelendiği duyurulmuştu.Call of Duty'nin oynaması ücretsiz battle royale oyunu Warzone , bu ayın sonunda yeni bir harita ve 30 yeni silah "Yeni Gulag Deneyimi" güncellemesiyle oyuna eklenecek.Büyük Warzone güncellemesinden önce, Call of Duty: Black Ops Cold War, 8 Aralık'ta "bir dizi yaşam kalitesi iyileştirmesi" ile bir gün

    Sonraki Haber
    Epic Games, Fortnite İçin 2021 Yılında Çevrimdışı Turnuva Düzenlemeyeceğini Açıkladı

    Epic Games, Fortnite İçin 2021 Yılında Çevrimdışı Turnuva Düzenlemeyeceğini Açıkladı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Covid-19 Salgını Online Oyun Dünyasını Kötü EtkiliyorKüresel çapta yaşanan Covid-19 salgını sebebiyle çok oyunculu oyunlar için büyük etkinlikler düzenlenemiyor. Epic Games yaptığı açıklama ile 2021 yılında Fortnite için çevrimdışı bir turnuva veya etkinlik düzenlenmeyeceğini açıkladı. Bu yılı çevrimiçi turnuvalar ve etkinliklerle geçiştirmek zorunda olduğunu belirtti. Şirket açıklamanın devamında çevrimdışı büyük turnuvalar düzenlemeyi büyük bir heyecanla beklediklerini ve bu salgının bir an ön

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim