Valorant Omen Oynanış Rehberi

    Valorant Omen Oynanış Rehberi

    Riot Games'in 2 Haziran 2020 tarihinde resmi olarak yayınladığı Valorant oyunundaki Omen isimli ajanın oynanışı hakkında detaylı bilgiler aşağıda.

    Kontrol Uzmanı Ajan Omen Nasıl Kullanılır?

    Los Angeles Kaliforniya merkezli bir oyun yapım ve dağıtım şirketi olan Riot Games'in yapımcılığını üstlendiği Unreal Engine 4 oyun motoruna sahip Valorant oyunundaki ajanlardan Omen isimli ajan hakkında bilgi vereceğiz size.

    Yetenekleri:

    Valorant Omen Oynanış Rehberi

    Gizli Adım

    Gizli Adım 100 krediye mal olur ve iki şarj alabilir. Omen'in kısa bir kanaldan sonra kısa bir mesafe ışınlanmasını sağlar, mesafe dikey, yatay veya çapraz olabilir, bu da kutulara, basamaklarda ve hatta sığınaklara ışınlanabileceği anlamına gelir.

    • Sınırların dışında - Bunu gerçekten sınırların dışına çıkmak için kullanamazsınız, ancak ulaşılması zor alanlara ışınlanabilirsiniz. Düşmanlar orayı kontrol etmeye alışkın olduğundan, kutuların veya yapıların üstünde size daha fazla açık atış sağlayabilir.
    • Gürültü - Attığınız yerde ses çıkarırsınız, ancak vardığınız yerde değil. Bu, onu oldukça gizli hale getirir, ancak düşmanların yakınındaysanız, ışınlandığınızın farkına varacaklar.
    • Düşman Hattının Ardında - Yanlardan geçerken, bir düşman hattının arkasındaki alana geçmek için gizli adım kullanabilirsiniz. Bu, yeterince hızlı hareket edersen bazı öldürmeleri temizlemene izin verir. Kendinizi düşman bölgesinde izole ettiğiniz için bu riskli bir hareket. Ancak, en iyi hareketlerden biridir.

    Valorant Omen Oynanış Rehberi

    Paronaya

    Düz bir çizgide Ethereal bir gölge gönderin, dokunduğu kişiyi yakından görün.

    • Bir El Bombasından Daha İyi - Bu yetenek, bazı durumlarda el bombası benzeri bir yetenekten biraz daha iyidir. El bombaları en iyi şekilde bir alanı parçalamak için işe yarar, bu en iyi şekilde yuvarlanırken etkisiz hale getirmek için kullanılır.
    • Bir oyuncuya vurmanın etkisinin yanı sıra, oyuncuları bu durumdan kaçmaya zorlamak da büyük bir dikkat dağıtma taktiği.
    • Bu, halihazırda bir çatışmada olan bir düşmana ateş etmek için harika bir yetenektir.

    Valorant Omen Oynanış Rehberi

    Karanlık Örtü

    Omen'in sahip olduğu karakter yeteneğidir. Omen, duvarlardan ve haritanın büyük bir kısmından geçebilen bir dumana sahiptir. Bu yetenek, iki şarjla 30 saniyelik bir soğuma süresine sahiptir.

    • Kapak - Bu, tüm harita boyunca ilerleyen harika bir koruma sağlar. Kendinizi, ileriye doğru itmek için tüm görüş hattını süpürecek şekilde konumlandırın. Bu hareket ettikçe, ekibiniz siperden yararlanmak için hareket edebilir. Dumanı geniş bir alanda takip etmek risklidir, ancak büyük bir ödülü olabilir.
    • Mini Harita - Seyahat ederken mini haritada görülebilir, böylece nesnenin hareketini takip edebilirsiniz.
    • Takım Arkadaşları - Takım arkadaşları dumanın içinden mükemmel bir şekilde geçebilirler, böylece dost ateşi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

    Valorant Omen Oynanış Rehberi

    Gölgelerden (Ulti)

    Omen, "Gölgelerden" olarak bilinen tüm haritayı kapsayan çok güçlü bir nihai yeteneğe sahiptir. Omen'in taktik bir harita açmasına ve bir ışınlanma kanalına kanalize ederek ve o belirli konumda ortaya çıkarak bir dakika farkında herhangi bir yere hareket etmesine olanak tanır.

    • Boş Bir Noktaya Git - Tamamen boş bir yere gidin ve onu bir düşman üzerinde olabildiğince temiz bir şekilde etrafta dolaşmak için kullanın.
    • Bomba Siteleri - Bir bomba alanını hedefliyorsanız, düşman hatlarının arkasına geçmek için bu ultiyi kullanın. Düşman ekibinin arkasında sorunlara neden olmak, ekip arkadaşlarınızın bomba alanını gerçekten ele almasına yardımcı olabilir.
    • Risk-Ödül - Bunu gerçekten agresif bir şekilde kullanmak istiyorsanız, yapabilirsiniz. Yüksek riskli bir senaryoya ışınlanabilir ve bunu Phoenix’in Ultimate yeteneğine benzer şekilde kullanabilirsiniz . Bir itfaiye için yüksek riskli bir oyun oynayabilir ve kaybederseniz başladığınız yere geri dönebilirsiniz.

    Omen Yaşam Öyküsü

    Omen, bir anının hayali olarak gölgelerde avlanır. Düşmanları kör eder, tarlada ışınlanır ve ardından düşmanı bir sonraki saldırıyı nerede yapacağını öğrenmek için çabalarken paranoyayı ele geçirir.


    Omen Montaj Videosu:



    Önceki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Rell Oynanış Rehberi

    League of Legends Yeni Şampiyon Rell Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 10 dk okuma süresi

    League of Legends Nedir?League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Beşerli iki takımdan oluşan bu oyunda 150'den fazla şampiyon arasından tercih yapılarak, kendinize özgü eşya düzeni oluşturduğunuz ve rakibin kulelerini yıkarak onları bozguna uğrattığınız rekabetçi çevrimiçi bir oyundur.Yeni Şampiyon Rell'in YetenekleriPasif - Kalıpları Kır: Rell çok

    Sonraki Haber
    Cyberpunk 2077 Ön Yükleme Tarihi Belli Oldu

    Cyberpunk 2077 Ön Yükleme Tarihi Belli Oldu

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Üst üste defalarca ertelenen ve çıkış yapmadan önce oyuncular tarafından çokça eleştirilen Cyberpunk 2077 için geri sayım devam ediyor. Çıkışına son 3 gün kalan CD PROJEKT RED tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077 için ön yükleme tarihleri açıklandı.Cyberpunk 2077 10 Aralık'ta Çıkış YapıyorCyberpunk 2077, Son yapılan açıklama ile 10 Aralık tarihine ertelendiğinde oyuncuların büyük bir kısmı tarafından sertçe eleştirildi. Eleştirilere rağmen oyunu büyük heyecanla bekleyeceğini belirten fakat art

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim