ARK: Survival Evolved Nedir Ve Nasıl Oynanır?

    ARK: Survival Evolved Nedir Ve Nasıl Oynanır?

    Bu rehberde sizlere ARK: Survival Evolved nedir ve nasıl oynandığı hakkında detaylı bilgi vereceğiz, detaylar aşağıda.

    Ark:Survival Evolved Nedir?

    İlk olarak 2 Haziran 2015 tarihinde Studio Wildcard tarafından Steam'da piyasaya sürülen Hayatta kalma oyunu Tek oyunculu ve Çok oyunculu seçenekleri ile oyuncuların beğenine sunuldu Oyunda oyuncular, dinozorlar ve tarih öncesi hayvanlar ile kaplı ıssız adada gerçek oyuculara karşı hayatta kalmak zorundadır.

    Ark Survival Evolved amacı geldikleri kadar basit: hayatta kalmak. Nasıl yaşamayı seçtiğin sana kalmış. Yalnız yaşamakta, yalnız avlanmakta ve yalnız öldürmekte özgürsünüz. Bu ne kadar eğlenceli olabilse de, diğer arkadaşlarla bir araya gelerek kabile kurarsanız, acımasız katiller veya barışçıl yerleşimcilerle dolu bir kabile olmayı seçerseniz, Ark'tan çok daha fazlasını elde edeceksiniz. Bu noktaya gelmek epey zaman alıyor, çünkü ilk saatleriniz ne yaptığınız hakkında hiçbir fikriniz olmadan harcanacak ve düzgün bir öğreticinin olmaması eğlencenizi gerçekten etkiliyor. Kemikleriniz'deki deri ve kasıklarınız pantolon dışında hiçbir şey olmayan bir adada uyanırsınız. Bazı basit karakter seçeneklerini (ten rengi, gövde genişliği gibi) seçtikten ve haritada tam olarak nereye indiğine karar verdikten sonra, gitmeye hazırsınız. Haritanın Batı konumu gibi daha kolay bölümünden başlamanızı tavsiye ederim.

    Nasıl Oynanır?

    ARK: Survival Evolved Nedir Ve Nasıl Oynanır?

    Ev Yapımı

    Ev yaparken dikkat etmeniz gerekenler arası da konumu bulunmakta vahşi hayvanlardan veya oyunculardan olabileceğiniz kadar harita üzerinde gizli noktalar bulunmakta o yerleri kullanabilirsiniz ve sizi gelişmenizde yardımcı olacak eşyalara yakın olmanız lazım ve evinizi sağlam bir malzemeden yapmanız gerekmekte sağlamlık listesi aşağıdaki gibidir.

    • Saman

    • Odun 

    • Taş 

    • Kerpiç

    • Metal

    • Tek

    ARK: Survival Evolved Nedir Ve Nasıl Oynanır?

    Eşya Toplama

    Ark:Survival Evolved oyununda eşya toplamanın birden çok yolu vardır, zırh değerleri ve kalitesi yüksek eşyaları oyunun patron canavarlarını öldürerek, Mağaralarda bulunan loot kutularını açarak veya gökyüzünden düşen supply dropları açarak alabilirsiniz kaynaklar için ise o kaynağa özel eşya ile alabilirsiniz unutmayın eşyanın kalitesi ne kadar yüksek ise o kadar çok eşya verecektir, Veya çeşitli hayvanları, dinozorları kullanarak kaynak toplayabilirsiniz.

    ARK: Survival Evolved Nedir Ve Nasıl Oynanır?

    Dinozor, Hayvan evcilleştirmek

    Dinozor veya hayvan evcilleştirmek için birden fazla yöntem vardır.

    • Bayıltarak evcilleştirmek

    • Pasif evcilleştirme (el ile besleyerek evcilleştirmek)

    • Üreterek evcilleştirmek

    • Yumurta'dan çıkararak evcilleştirmek

    Sistem Gereksinimleri

    Minimum

    İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 (64-bit versiyonu)

    İşlemci: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 veya daha iyisi

    Bellek: 8 GB RAM

    Ekran Kartı: NVIDIA GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB veya daha iyisi

    DirectX: Sürüm 10

    Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

    Nerden indirilir?

    Steam üzerinden satın alabilirsiniz ve oyunun keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.

    Oyunun Fiyatı 77,00₺

    Tıkla ve Ark Survival Evolved Mağaza Sayfasına Git

    En uygun Fiyata Steam Cüzdan kodu Almak için Tıkla


    Önceki Haber
    Watch Dogs: Legion 2.30 Güncelleme Notları Yayınlandı

    Watch Dogs: Legion 2.30 Güncelleme Notları Yayınlandı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Birçok Hata DüzeltildiOyundaki görsel hatalar ve küçük oyun hataları düzeltildi, Xbox oyuncularının yakın zamandaki şikayetlerine kulak veren Ubisoft güncelleme notlarını paylaştı.Ubisoft, Watch Dogs: Legion için en son güncellemeyi yayınladı ve açık dünya hacker oyununda ortaya çıkan çeşitli istenmeyen sorunları düzeltti. Bazı temel hatalar düzeltildi örneğin; oyuncuların zeminden düşme, araç kazalarıyla ilgili sorunlar ve oyuncuların Permadeath modunda öldükten sonra herhangi bir oyuncu karakt

    Sonraki Haber
    Valorant Killjoy Oynanış Rehberi

    Valorant Killjoy Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Gözcü Ajan Killjoy Nasıl Kullanılır?Riot Games'in piyasaya sürdüğü bağımlılık yapan Tatksiksel Nişancı Oyunu olan Valorant isimli oyunundaki ajanlarından olan Killjoy hakkında bugün sizlerle konuşacağız. Bu ajanın yetenekleri neler? nasıl komutlandırsak daha başarılı oluruz gibi soruların cevabını vereceğiz.YeteneklerÖncelikle Killjoy isimli ajanın 4 adet kendine has yetenekleri var ve bu yetenekler onu diğer ajanlardan ayırıyor, bu yetenekleri listelersek şöyledir:Alarm Botu (Q)Taret(E)Nanoswar

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim