Watch Dogs: Legion 2.30 Güncelleme Notları Yayınlandı

    Watch Dogs: Legion 2.30 Güncelleme Notları Yayınlandı

    Ubisoft'un açık dünya oyunu Watch Dogs: Legion için 2.30 yama notları paylaşıldı. Detaylar aşağıda.

    Birçok Hata Düzeltildi

    Oyundaki görsel hatalar ve küçük oyun hataları düzeltildi, Xbox oyuncularının yakın zamandaki şikayetlerine kulak veren Ubisoft güncelleme notlarını paylaştı.

    Ubisoft, Watch Dogs: Legion için en son güncellemeyi yayınladı ve açık dünya hacker oyununda ortaya çıkan çeşitli istenmeyen sorunları düzeltti. Bazı temel hatalar düzeltildi örneğin; oyuncuların zeminden düşme, araç kazalarıyla ilgili sorunlar ve oyuncuların Permadeath modunda öldükten sonra herhangi bir oyuncu karakteri olmadan ortaya çıkmasına neden olan sorunlar düzeltildi.

    Watch Dogs: Legion 2.30 Güncelleme Notları Yayınlandı

    Buna ek olarak, Xbox oyuncularının sosyal medyada yamanın ele almadığı iki önemli sorunu var. Bunlardan biri, Xbox Series X / S'de kaydedilen dosyaların bozulması. Bir diğeri ise, Xbox Series X / S oyuncularını da etkileyen sürekli bir ses mevcut. Ubisoft, bu sorunların farkında olduğunu ve şu anda her ikisi için de düzeltmeler üzerinde çalıştığını açıklamış durumda.


    Önceki Haber
    Cyberpunk 2077 Geliştiricileri, Oyunculardan Çıkış Tarihinden Önce Yayın Yapmamalarını İstiyor

    Cyberpunk 2077 Geliştiricileri, Oyunculardan Çıkış Tarihinden Önce Yayın Yapmamalarını İstiyor

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Üst üste oldukça fazla erteleme alan Cyberpunk 2077 resmi olarak 10 Aralık'ta çıkışını yapacak. Böylesine uzun bir bekleme süresi oyuncularda heyecanın yanı sıra sabırsızlıkta oluşturdu. Oyun hakkında ortalıkta gezinen fotoğrafların ve sızıntıların önüne geçemeyen CD Projekt RED şirketi son çareyi oyunculardan ricada bulunmakta buldu.Cyberpunk 2077 resmi Twitter hesabından açıklamada bulunan şirket yetkilileri elinde kopya oyun olan ve erişimi bulunan kişilerden oyunun tanıtım gününe kadar içeri

    Sonraki Haber
    ARK: Survival Evolved Nedir Ve Nasıl Oynanır?

    ARK: Survival Evolved Nedir Ve Nasıl Oynanır?

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Ark:Survival Evolved Nedir?İlk olarak 2 Haziran 2015 tarihinde Studio Wildcard tarafından Steam'da piyasaya sürülen Hayatta kalma oyunu Tek oyunculu ve Çok oyunculu seçenekleri ile oyuncuların beğenine sunuldu Oyunda oyuncular, dinozorlar ve tarih öncesi hayvanlar ile kaplı ıssız adada gerçek oyuculara karşı hayatta kalmak zorundadır.Ark Survival Evolved amacı geldikleri kadar basit: hayatta kalmak. Nasıl yaşamayı seçtiğin sana kalmış. Yalnız yaşamakta, yalnız avlanmakta ve yalnız öldürmekte özg

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim