Assassin's Creed Valhalla İncelemesi

    Assassin's Creed Valhalla İncelemesi

    Ubisoft'un popüler oyunu Assassin's Creed Valhalla incelemesi yayında.

    Assassin's Creed Valhalla İncelemesi

    Assassin's Creed Valhalla, 23 oyun içeren bir serinin son oyunu. Origins ve Odyssey tarafından atılan halihazırda mükemmel RPG temelleri üzerine inşa edildi, ancak her iki oyunda da yaşanılan hayal kırıklıklarının çoğunu ortadan kaldıran anlamlı iyileştirmelerle birlikte piyasaya sunuldu.

    Valhalla'da gerçekten öne çıkan şey, oyuncuların verdiği kararlara göre şekillenen ve değişen ilgi çekici bir hikaye anlatmakta ne kadar iyi olduğu. Odyssey'de seçimler bazen keyfi veya kafa karıştırıcı geliyordu, ancak Valhalla karakterleri, kavramları ve temaları tanıtma konusunda harika bir iş çıkarıyor ve ardından ana karakter olan Eivor'un onlarla nasıl ilişkili olduğuna karar vermeye zorluyor. Sevgili kabile üyelerimizden biri bize ihanet edip canımızı almaya çalıştığında, onları nefsi müdafaa için öldürmekten başka seçeneğiniz kalmaz.

    Ragnarok

    İngiltere'nin Viking İstilası sırasında geçen hikaye, zafer peşinde koşan iki acımasız İskandinav savaşçısı olan Eivor ve üvey kardeşi Sigurd'u konu alıyor. Odyssey'de olduğu gibi, Eivor da bir erkek veya bir kadın olarak oynanabilir, ancak harika olan, en baştan o seçime kilitlenmek yerine, hangisinin size uygun olduğunu test etmek için artık aralarında serbestçe geçiş yapılabiliyor olması. Hangi Eivor ile oynarsanız oynayın, hikaye çoğunlukla aynı şekilde gelişir. Sigurd'un yerel bir kral olması gerekiyordu, ancak Norveç'in Kral Harald yönetiminde birleşmesi ona iki seçenek bırakıyor: Diz çökmek ya da ayrılmak. İktidar hayalinden vazgeçmek istemeyen Sigurd, Eivor'u ve klanının çoğunu Norveç'i terk edip İngiltere'ye yelken açarak yeni bir geleceği şiddetle şekillendirmeye ikna eder.

    Assassin's Creed Valhalla İncelemesi

    Bu hikayenin başladığı yer oyuncuların yeni kaynaklar topladığı ve yeni binalar inşa ettiği ve zamanla yavaşça gelişen Ravensthorpe adlı yerleşim yeridir. Dutch'ın Red Dead Redemption 2'deki kampı gibi, yerleşim, görevler arasında sık sık geri döndüğüm ana üssümüz. Yeni binalar, bir demirci gibi yeni yükseltmelerin kilidini açıyor, böylece ekipmanlarınızı veya bir bira fabrikasını geliştirebilirsiniz, böylece istatistiklerinize geçici bir güçlendirme veren ziyafetler düzenleyebilirsiniz. Yerleşim genişledikçe, yeni karakterler, yan görevler ve hatta romantizm fırsatı yaratır. Örneğin, avcı Petra, kayıp erkek kardeşini aramasına yardım etmemi istediğinde, kazara bulduğumuz bazı sihirli mantarlara takılıp bunun yerine orman yaratıklarını kovalarsınız. Her iyi yolculuk gibi, birkaç zaman sonra yakınlaşır ve sevgili olursunuz. Oyun yan görevleriyle size böyle imkanlar sunmaktadır.

    Kan ve şan

    Dövüş sistemi gerçekten çok akıcı ve güzel tasarlanmış. Sistem birçok yönden Odyssey'ye benziyor, ancak çok daha tatmin edici. Örneğin, artık çift elli silah kullanabiiliyor, dövüş tarzımı değiştirirken, aynı zamanda ikincil silaha özel hareketlere geçiş sağlanabiliyor. Daha zorlayıcı bir zorlukta oynarken, ekstra savunma için hemen geleneksel balta ve kalkanı tercih edebilirsiniz.

    Bitirme sahnelerinin ne kadar etkileyici olduğunu anlatmak çok zor. Düşmanları defalarca yere düşürüp ve sonra onları kendi mızraklarıyla kazığa bağlamak veya kafataslarına yerleştirmek üzere olduğum baltaya karşı savunmak için kaldırdıklarında ellerini kestim. Eivor'un bir adamın yüzüne balta saplayıp kafasını yumrukladığı bir sahne bile var. Vikingler hakkındaki bir oyunda tam olarak umduğun şey buydu dövüş efektleri gerçekten çok tatmin edici.

    Her Assassin's Creed oyununda olduğu gibi gizlilik hala bir seçenek. Ama kim bir Viking gibi savaşmak varken, sinsi gibi saklanmayı tercih eder ki?



    Önceki Haber
    MAD Lions, Armut Transferini Duyurdu.

    MAD Lions, Armut Transferini Duyurdu.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    MAD Lions Armut Transferini DuyurduLeague of Legends (LoL) Avrupa Ligi temsilcilerinden MAD Lions, Armut transferini sosyal medya hesaplarından duyurdu. 21 Yaşındaki genç ve başarılı üst koridor oyuncumuz İrfan "Armut" Tükek Avrupa yolcusu!Worlds 2020 Play off müsabakalarında 5'li eleme maçında Papara SuperMassive ile bozguna uğrattığı ekibe transfer oldu.Armut Twitter Hesabı Üzerinden Paylaşımda BulunduTakıma katılacağından dolayı çok memnun olduğunu belirten profesyonel e-spor oyuncusu Armut,

    Sonraki Haber
    Valorant Jett Oynanış Rehberi

    Valorant Jett Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Düellocu Ajan olan Jett nasıl oynanır?Riot Games'in yayıncılığını ve geliştiriciliğini üstlendiği Unreal Engine 4 oyun motoruna sahip Valorant adlı Taktiksel Nişancı Oyunu, 2020 yılının Haziran ayında oyuncuların beğenisine sunuldu.Valorant, oyun seçenekleri olarak karşımıza 5 adet seçenek sunmakta.İşte o 5 Oyun SeçeneğiDerecesizRekabete DayalıSpike HücumÖlüm Kalım SavaşıÖzel OyunDerecesiz oyun seçeneği riskin az olduğu 5'er kişiden Saldıranlar ve Savunanalar isimli 2 takımın birbiri ile savaştı

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim