FNATIC Nisqy transferini duyurdu.

    FNATIC Nisqy transferini duyurdu.

    League of Legends Avrupa (LEC) temsilcilerinden FNATIC Esports, Nisqy transferini duyurdu.

    FNATIC Esports Nisqy transferini duyurdu.

    League of Legends Avrupa (LEC) ekiplerinden FNATIC Esports, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla birlikte Nisqy transferini duyurdu.

    Yasin "Nisqy" Dinçer

    22 yaşındaki Türk asıllı League of Legends profesyonel oyuncusu Yasin "Nisqy" Dinçer geçtiğimiz 2 sezonu C9 ile Kuzey Amerika'da geçirmişti. Bu 2 yılın birinde NA şampiyonu olmayı başardı. Worlds 2020'de takımının etkili olamaması yüzünden finalleri görememişlerdi. Nisqy oldukça tecrübeli ve yetenekli bir orta koridor oyuncusu. FNATIC takımına çok şey katacaktır.

    Nisqy Twitter'dan yaptığı iddialı paylaşımda, "her şeyin başladığı yere döndüğüm için heyecanlıyım" şeklinde açıklamada bulundu.

    FNATIC Nisqy transferini duyurdu.

    Nisqy daha önce 1 yıl boyunca FNATIC formasını giymişti.


    Önceki Haber
    League of Legends 10.24 Yama Notları Yayınlandı.

    League of Legends 10.24 Yama Notları Yayınlandı.

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    League of Legends LoL 10.24 yama notları yayınlandıSezon arası dönemle birlikte gelen büyük 10.23 yamasından sonra dengelemeler ve değişikliklerin hızlı bir şekilde oyuna gelmesi oyuncular tarafından bekleniyordu. Riot Games hızlı bir müdahale ile League of Legends 10.24 yamasını yayınladı. Şampiyon güncellemeleri çok dikkat çekmese de, şu anda tüm oyuncular tarafından oynanan ve inanılmaz güçlü olan Amumu, Hecarim, Kayle gibi şampiyonlara zayıflatmalar gelmiş durumda. Bazı eşya değişiklikleri v

    Sonraki Haber
    MAD Lions, Armut Transferini Duyurdu.

    MAD Lions, Armut Transferini Duyurdu.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    MAD Lions Armut Transferini DuyurduLeague of Legends (LoL) Avrupa Ligi temsilcilerinden MAD Lions, Armut transferini sosyal medya hesaplarından duyurdu. 21 Yaşındaki genç ve başarılı üst koridor oyuncumuz İrfan "Armut" Tükek Avrupa yolcusu!Worlds 2020 Play off müsabakalarında 5'li eleme maçında Papara SuperMassive ile bozguna uğrattığı ekibe transfer oldu.Armut Twitter Hesabı Üzerinden Paylaşımda BulunduTakıma katılacağından dolayı çok memnun olduğunu belirten profesyonel e-spor oyuncusu Armut,

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim