Valorant Points VP nedir? Ne işe yarar? Nasıl satın alınır?

    Valorant Points VP nedir? Ne işe yarar? Nasıl satın alınır?

    Riot Games'in yeni FPS oyunu Valorant oyuncular tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı ve aktif olarak milyonlar tarafından oynanıyor.

    Valorant Nedir?

    League of Legends adlı oyunun geliştiricisi olan Riot Games tarafından yayınlanan Valorant bir FPS oyunudur. CS:GO'ya rakip olarak piyasaya sürülen Valorant'a ilgi çok yoğun.

    5'er kişilik iki takımdan oluşan Valorant toplam 25 round üzerinden oynanmaktadır. Savunma ve Saldırı adında olan bu takımların amacı isminden de belli oluyor. Saldıran taraf "spike" adı verilen bir bombayı belirli bölgelere kurmaya çalışıyor, savunan taraf ise bu bombayı kurdurtmamak veya kurulduktan sonra çözmeye çalışıyor. 13 Turu kazanan takım oyunda galibiyete ulaşmış oluyor. CS:GO'dan farklı olan tarafı ise oyundaki ajanların her birinin farklı yetenekleri olması. Bu ajan çeşitliliği sayesinde Valorant bir adım öne çıkıyor.

    Hali hazırda milyonlarca oyuncusu olan Riot Games, Espor arenasının da en önemli isimlerinden biri. Valorant'ın Espor arenasında isminden oldukça çok söz ettireceğinden eminiz. Şimdiden First Strike adında büyük bir turnuva duyuruldu bile.


    Valorant Points VP Nedir ve ne işe yarar?

    Valorant Points kısaca VP, Valorant mağazasından ajan, silah kostümü ve benzeri ürünleri satın alabilmek için sahip olmanız gereken Valorant oyun içi sanal para birimidir.


    Valorant Points VP nasıl satın alınır?

    İtemsatış'tan %10 indirimli Valorant Points satın alarak oyun içerisinden satın alacağınızdan çok daha ucuz fiyatlara VP sahibi olabilirsiniz. Sitemize bakiye yükledikten sonra aşağıdaki linkten ürün sayfasına giderek hızlı bir şekilde Valorant Points Epin koduna sahip olabilirsiniz. Sitemizden aldığınız kodu oyun içerisinden saniyeler içinde bozdurarak istediğiniz kozmetik ürünü veya ajanı satın alabilirsiniz.

    İtemsatış güvencesiyle %10 indirimli Valorant Points satın almak için tıklayın.

    Valorant Points VP Fiyatları

    Valorant Points VP nedir? Ne işe yarar? Nasıl satın alınır?


    Önceki Haber
    CyberPunk2077 Yeniden ertelendi.

    CyberPunk2077 Yeniden ertelendi.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Yeni çıkış tarihi 10 AralıkCD Project Red'in uzun süredir beklenen oyunu Cyberpunk 2077 yeniden ertelendi. Kasım ayında çıkış yapması beklenen oyun son dakika açıklamasıyla birlikte 21 gün daha ertelendi. Yeni çıkış tarihi 10 Aralık 2020 olarak belirlendi.The Witcher serisinin yaratıcısı olan yapımcı şirket Cyberpunk 2077'yi çok uzun süredir erteliyor. Bu durum oyuncuların büyük tepkisine neden oluyor ve sosyal medya üzerinden geliştirici firmaya çok sert eleştiriler yapılıyor.Gelecek temalı ola

    Sonraki Haber
    League of Legends 10.24 Yaması ile Gelecek Güncellemeler.

    League of Legends 10.24 Yaması ile Gelecek Güncellemeler.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    10.24 Yaması ile gelecek olan güncellemeler10.23 yamasından sonra tüm League of Legends oyuncularının tepkisi aynıydı; "bir gecede cahil kaldık". Bu yorumu gerçekten abartı bulmuyoruz çünkü haklılar! Neredeyse tüm eşyaların görselleri değişti, ve oyuna onlarca yeni eşya eklendi. E yeni eşya demek tekli derecelinin mahvolması demek. İhtişamlı eşyaların inanılmaz gücüyle birlikte meta yeniden değişti. Nişancıların üçüncü vuruşunda çok yüksek hasar vurmasını sağlayan "Dev Katili", Graves için sanki

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim