Valorant yeni ajanının fragmanı yayınlandı.

    Valorant yeni ajanının fragmanı yayınlandı.

    Riot Games'in yeni FPS oyunu Valorant, bu yıla şüphesiz damga vuran oyun. Oyuncuların büyük ilgiyle oynadığı ve takip ettiği Valorant dünyasına yeni bir ajan ekleniyor.

    Valorant ikinci sezonu tam gaz devam ediyor. Riot Games de bu süreçte oyunu sürekli olarak geliştirmeye devam ediyor. Üçüncü sezon öncesi çalışmalara devam eden Riot tarafından yeni ajan Skye tanıtıldı.

    Valorant yeni ajan Skye fragmanı yayınlandı.

    Fragmanın başında Skye, Sage ile telsizde konuşuyor ve elinde bir kuş var. Bu kuş oyun içerisinde gönderildiğinde görüş sağlıyor. Skye'nin bir diğer yeteneği ise alandaki takım arkadaşlarına can sağlıyor. Diğer 2 yeteneğinde ise rakibin üzerine hayvan ruhları gönderiyor.

    Fragmandan anladığımız kadarıyla Skye hayvanları oldukça çok seviyor!

    Skye hakkında detaylar geldikçe sizlerle paylaşacağız.

    Valorant yeni ajanının fragmanı yayınlandı.

    %15 indirimli Valorant Points satın almak için tıklayınız.


    Önceki Haber
    League of Legends 10.21 Yaması detayları.

    League of Legends 10.21 Yaması detayları.

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni sezona doğru hızla yaklaşırken gelecek olan yamaları heyecanla bekliyoruz. League of Legends 10.21 yamasında nerf ve buff alacak şampiyonlar belli oldu. Hepinizin de tahmin edebileceği gibi zayıflatma listesinin en başında oyuna yeni eklenen şampiyon olan Samira mevcut. Her yeni çıkan şampiyon gibi oda ilk yamada nerf aldı.LoL 10.21 yamasında nerf (zayıflatma) alacak şampiyonlar:Zayıflatmalarda dikkat çeken rol ormancılar. Dünya şampiyonasında sıkça seçilen şampiyonlardan olan Hecarim, Grav

    Sonraki Haber
    Worlds 2020 Grup aşaması tamamlandı.

    Worlds 2020 Grup aşaması tamamlandı.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Covid-19 pandemisi gölgesinde gerçekleşen Worlds 2020 turnuvasının grup aşaması sonra erdi. Çok çekişmeli maçların gerçekleştiği ve rekabetin en üst düzeyde olduğu bu turnuvanın çeyrek final aşamasını izlemek çok keyifli olacağa benziyor.League of Legends Worlds 2020 Gruplardan çıkmayı başaran takımlarWorlds 2020 A grubu A grubu büyük çekişmeye sahne oldu. TL grup aşamasından çıkmayı başaramazken, Suning ve G2 Esports arasında birincilik için tiebreak maçı oynandı. 1. Olarak çıkmayı başaran Suni

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim