League of Legends 10.21 Yaması detayları.

    League of Legends 10.21 Yaması detayları.

    League of Legends 10.21 yamasında hangi şampiyonlara zayıflatma, hangi şampiyonlara güçlendirme geleceği belli oldu. İşte detaylar.

    Yeni sezona doğru hızla yaklaşırken gelecek olan yamaları heyecanla bekliyoruz. League of Legends 10.21 yamasında nerf ve buff alacak şampiyonlar belli oldu. Hepinizin de tahmin edebileceği gibi zayıflatma listesinin en başında oyuna yeni eklenen şampiyon olan Samira mevcut. Her yeni çıkan şampiyon gibi oda ilk yamada nerf aldı.

    LoL 10.21 yamasında nerf (zayıflatma) alacak şampiyonlar:

    Zayıflatmalarda dikkat çeken rol ormancılar. Dünya şampiyonasında sıkça seçilen şampiyonlardan olan Hecarim, Graves, Nidalee gibi şampiyonlara zayıflatma geliyor. Oyuna yeni eklenen Samira ise çok dengesiz ve bu zayıflatmayı kesinlikle hak ediyor. Camille ve Pantheon'un koridordaki güçleri biraz da olsa zayıflatılmış.

    • Nidalee: Saldırı gücü düşürüldü.
    • Samira: E yeteneğinin bekleme süresi arttı ve saldırı hızı düşürüldü.
    • Camille: E yeteneğinin saldırı hızı büyük ölçüde düşürüldü.
    • Pantheon: Q yeteneğinin hasarı düşürüldü.
    • Hecarim: E yeteneğinin hasarı düşürüldü.
    • Graves: E yeteneğinin yük başına sağladığı zırh düşürüldü.

    LoL 10.21 yamasında buff (güçlendirme) alacak şampiyonlar:

    Güçlendiren şampiyonların ortak noktası şuan çok tercih edilmiyor olmaları. Kore takımları Lee Sin'i oldukça fazla tercih etse de bu şampiyon eskisi kadar güçlü değilde. Gelen güçlendirmeler ile her ne kadar Udyr olmasa da diğer şampiyonların metada kendine yer bulabileceğine inanıyoruz.

    • Trundle: Pasifinin can yenilemesi arttırıldı. W yeteneğinin bekleme süresi artık gittikçe azalacak.
    • Udyr: Anka formunun hasarı arttırıldı.
    • Corki: Q yeteneğinin saldırı gücü oranı arttırıldı.
    • Karma: Pasifinin yetenek ve otomatik saldırılardan aldığı bekleme süresi azalması miktarı arttırıldı.
    • Aphelios: Pasif zırh deşmesi arttırıldı. Calibrum ile kullanılan ultinin hasarı arttırıldı. Gravitum ultisinin yere sabitleme süresi arttırıldı. İnfernum ultisinin yayılma hasarı attırıldı. Severum ultisinin doldurduğu can miktarı arttırıldı. Crescendum ultisinin verdiği çakram miktarı arttı.
    • Lee Sin: Seviye başına kazanılan saldırı gücü arttırıldı.


    Önceki Haber
    Worlds 2020 B Grubu ilk gün maçları sona erdi.

    Worlds 2020 B Grubu ilk gün maçları sona erdi.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends Worlds 2020 B grubu ilk gün maç sonuçlarıWorlds 2020 B grubunun ilk maçı Rogue ve PSG Talon arasındaydı. Birbirine neredeyse denk iki takımın maçını izleyeceğimiz umarken işler hiçte öyle gitmedi. Rogue 1 - 0 PSG TalonRogue karşılaşmayı 16-0 kazandı, rakibine skor bile vermedi! Finn'in Malphite seçimi ve mükemmel ultileriyle oyunu kolayca kazandılar. PSG tarafı Rakan ve Malphite'a karşı cevap vermekte çok zorlandı. Koridorlarda da öne geçemeyince Rogue oyunu 28. dakikada bitird

    Sonraki Haber
    Valorant yeni ajanının fragmanı yayınlandı.

    Valorant yeni ajanının fragmanı yayınlandı.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Valorant ikinci sezonu tam gaz devam ediyor. Riot Games de bu süreçte oyunu sürekli olarak geliştirmeye devam ediyor. Üçüncü sezon öncesi çalışmalara devam eden Riot tarafından yeni ajan Skye tanıtıldı.Valorant yeni ajan Skye fragmanı yayınlandı.Fragmanın başında Skye, Sage ile telsizde konuşuyor ve elinde bir kuş var. Bu kuş oyun içerisinde gönderildiğinde görüş sağlıyor. Skye'nin bir diğer yeteneği ise alandaki takım arkadaşlarına can sağlıyor. Diğer 2 yeteneğinde ise rakibin üzerine hayvan ru

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim