Worlds 2020 B Grubu ilk gün maçları sona erdi.

    Worlds 2020 B Grubu ilk gün maçları sona erdi.

    B grubunun ilk gün maçları sona erdi. Kore temsilcisi Damwon Gaming ve Avrupa temsilcisi Rogue, gruplara galibiyetle başladı.

    League of Legends Worlds 2020 B grubu ilk gün maç sonuçları

    Worlds 2020 B grubunun ilk maçı Rogue ve PSG Talon arasındaydı. Birbirine neredeyse denk iki takımın maçını izleyeceğimiz umarken işler hiçte öyle gitmedi.

    Rogue 1 - 0 PSG Talon

    Rogue karşılaşmayı 16-0 kazandı, rakibine skor bile vermedi! Finn'in Malphite seçimi ve mükemmel ultileriyle oyunu kolayca kazandılar. PSG tarafı Rakan ve Malphite'a karşı cevap vermekte çok zorlandı. Koridorlarda da öne geçemeyince Rogue oyunu 28. dakikada bitirdi. Finn, Malphite oyunuyla maçın en değerli oyuncusuydu.

    Worlds 2020 B Grubu ilk gün maçları sona erdi.

    DAMWON Gaming 1 - 0 JD Gaming

    Kore ligi LCK birincisi DAMWON Gaming ve Çin ligi LPL ikincisi JD Gaming arasındaki mücadele Espor severler tarafından heyecanla bekleniyordu. Kıran kırana geçmesini beklediğimiz bu maçta yüzümüzü güldürmedi. Erken oyunda öne geçen Nidalee, Üst koridorda sakin sakin kasılan Nuguri ve Alt koridorda Ghost'un 3 skora ulaşmasıyla birlikte DAMWON Gaming kolay denilebilecek bir galibiyet elde etti. JD Gaming 10. dakikadan sonra rakibine cevap vermeye çalışsa da Kore temsilcisi rakibine hiçbir objektif görevi kaptırmayıp, oyunu rahatça kapattı.


    İndirimli Riot Points ve Valorant Points satın almak için tıklayınız.


    Önceki Haber
    Worlds 2020 D Grubu ilk gün maçları tamamlandı.

    Worlds 2020 D Grubu ilk gün maçları tamamlandı.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Worlds 2020 D grubu ilk gün maç sonuçlarıLoL Worlds 2020 grup aşamasının açılış maçları bugün itibarıyla oynanmaya başladı. D grubunda bugün FlyQuest, Top Esports ile Unicorns of Love ise DRX ile karşılaştı. Grubun favorisi olarak görünen her iki takım da ilk maçlarını kazanmayı bildi.Top Esports 1 - 0 FlyQuestÇin ligi (LPL) şampiyonu olan Top Esports, FlyQuest karşısında zorlanmadı. TES'in koridor oyuncusu 369 Camille ile müthiş bir maç geçirdi. Koridorda bire birde aldığı skordan sonra Karsa'n

    Sonraki Haber
    League of Legends 10.21 Yaması detayları.

    League of Legends 10.21 Yaması detayları.

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni sezona doğru hızla yaklaşırken gelecek olan yamaları heyecanla bekliyoruz. League of Legends 10.21 yamasında nerf ve buff alacak şampiyonlar belli oldu. Hepinizin de tahmin edebileceği gibi zayıflatma listesinin en başında oyuna yeni eklenen şampiyon olan Samira mevcut. Her yeni çıkan şampiyon gibi oda ilk yamada nerf aldı.LoL 10.21 yamasında nerf (zayıflatma) alacak şampiyonlar:Zayıflatmalarda dikkat çeken rol ormancılar. Dünya şampiyonasında sıkça seçilen şampiyonlardan olan Hecarim, Grav

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim