Worlds 2020 D Grubu ilk gün maçları tamamlandı.

    Worlds 2020 D Grubu ilk gün maçları tamamlandı.

    League of Legends Worlds 2020 D grubunun ilk gün maçları tamamlandı. İşte sonuçlar.

    Worlds 2020 D grubu ilk gün maç sonuçları

    LoL Worlds 2020 grup aşamasının açılış maçları bugün itibarıyla oynanmaya başladı. D grubunda bugün FlyQuest, Top Esports ile Unicorns of Love ise DRX ile karşılaştı. Grubun favorisi olarak görünen her iki takım da ilk maçlarını kazanmayı bildi.

    Top Esports 1 - 0 FlyQuest

    Çin ligi (LPL) şampiyonu olan Top Esports, FlyQuest karşısında zorlanmadı. TES'in koridor oyuncusu 369 Camille ile müthiş bir maç geçirdi. Koridorda bire birde aldığı skordan sonra Karsa'nın yaptığı baskınla birlikte iki üst koridor arasında devasa bir fark açıldı. 369 bu farkı koruyarak Karsa ile birlikte takımına oyunu kazandırmayı bildi.

    DRX 1 - 0 Unicorns of Love

    Kore temsilcisi DRX, Kore'nin artık alışıla gelmiş makro oyununu kusursuz oynadı. DRX ormancısı Pyosik, Nidalee ile oyunu domine etti. LCL temsilcisi Unicorns of Love, DRX tarafının makro oyununa cevap vermekte çok zorlandı. Haliyle DRX hiç zorlanmadan kazandı. Kıl payı ile beşte beş kaçıran Pyosik kesinlikle bu maçın en değerli oyuncusuydu.

    Worlds 2020 D Grubu ilk gün maçları tamamlandı.

    %15 indirimli Ucuza RP satın almak için tıklayın.


    Önceki Haber
    League of Legends URF Oyun modu aktif!

    League of Legends URF Oyun modu aktif!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends Türkiye sunucusuna URF oyun modu geldi!LoL oyuncularının en sevdiği oyun modu olan URF Türkiye sunucusunda oynanabilir durumda. URF yani Ultra Rekabet Faktöründe sihirdarlar vadiye sadece savaşmak için çıkıyor!URF özellikleriYetenek bekleme süreleri %80'e kadar çıkabiliyor.Yetenek kullanırken mana ve enerji kullanılmıyor.Bonus saldırı hızı.Tüm şampiyonlara %25 sıvışma özelliği.Altın kazancı 5 kat fazla.Minyonlar daha fazla hasar alıyor.Kritik vuruşlar %25 daha fazla hasar veriy

    Sonraki Haber
    Worlds 2020 B Grubu ilk gün maçları sona erdi.

    Worlds 2020 B Grubu ilk gün maçları sona erdi.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends Worlds 2020 B grubu ilk gün maç sonuçlarıWorlds 2020 B grubunun ilk maçı Rogue ve PSG Talon arasındaydı. Birbirine neredeyse denk iki takımın maçını izleyeceğimiz umarken işler hiçte öyle gitmedi. Rogue 1 - 0 PSG TalonRogue karşılaşmayı 16-0 kazandı, rakibine skor bile vermedi! Finn'in Malphite seçimi ve mükemmel ultileriyle oyunu kolayca kazandılar. PSG tarafı Rakan ve Malphite'a karşı cevap vermekte çok zorlandı. Koridorlarda da öne geçemeyince Rogue oyunu 28. dakikada bitird

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim