SUP, Worlds'e veda etti.

    SUP, Worlds'e veda etti.

    Temsilcimiz Papara SuperMassive, Worlds 2020'ye veda etti.

    Papara SuperMassive vs Unicorns of Love

    League of Legends Worlds 2020 Turnuvasının ön eleme müsabakaları sona erdi. Son müsabaka SUP vs UOL arasındaydı. 5 maçlık serinin kazananı Worlds 2020 gruplarına kalacaktı. LEC Temsilcisi MAD LIONS'u eleyen temsilcimiz Papara SuperMassive, Unicorns of Love karşılaşmasına çıkarken favori taraf olmasa da kazanma şansı yüksekti.

    İlk maçın şampiyon seçim ekranından üstün çıkamadık ve haliyle yenildik.

    İkinci maç çok daha iyi tercihler yapmamıza rağmen kazanamayınca tüm umutlar son maça kaldı.

    Üçüncü maçta ise Nomanz orta koridor Vayne tercihi yaparak, draftta elimizi kolumuzu bağladı. Seriyi 3-0 kaybeden temsilcimiz SUP, Worlds 2020'ye veda etti. Seneye daha güçlü geri dönmek dileğiyle!

    Seri hakkında yorumlarımız

    Öncelikle UOL tarafında Santas ve Nomanz gerçekten harikalar yarattı. Nomanz'ın şampiyon havuzu bizi seride gerçekten zor durumda bıraktı. Takımın diğer oyuncuları ortalama performans göstererek bu iki oyuncunun etrafında oynadı.

    Papara SuperMassive tarafında ise, KaKAO ormanda ilk 2 maçta gerçekten çok öndeydi. Fakat oynadığı şampiyon Lillia olduğu için kar topu etkisini büyütemedi. Armut ise çabalarına rağmen oyunda bir üstünlük sağlayamadı. Zeitnot, SnowFlower alt koridor ikilisi de ne yazık ki bu maçta bir etki yaratamadı. Bolulu ise genelde kaybeden eşleşmelerde oynadı ve yıldızını parlatamadı. Elbette rakibimiz çok güçlüydü ve bu mağlubiyet yüzünden temsilcimiz yargılanamaz. Seneye daha etkili oyunumuzla geri dönmeyi umuyoruz. Bize yaşattığınız için heyecan ve sevinçler için TEŞEKKÜRLER SUPERMASSIVE!

    SUP, Worlds'e veda etti.


    Önceki Haber
    SUP, MAD LIONS'a karşı 5 Maçlık seride kazanan taraf oldu.

    SUP, MAD LIONS'a karşı 5 Maçlık seride kazanan taraf oldu.

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Papara SuperMassive, MAD LIONS'a karşı 5 maçlık seriyi kazandı.Temsilcimiz Papara SuperMassive, LEC temsilcisi MAD LIONS'a karşı çıktığı 5 maçlık seride 3-2 galip gelmeyi başardı. Kıran kırana geçen BO5 müsabakalarında kimi zaman draftlarda kazanamasak da mental olarak güçlü kalmayı başardık. Neredeyse tüm maçlarda erken oyunu kazanan taraf temsilcimiz SUP oldu. İlk 2 ejder çok yüksek oranla bizim tarafımızdan alındı. Rakibimiz minyonları ittirerek, kule barikat altını kazanarak karşımızda güçlü

    Sonraki Haber
    Worlds 2020 Grupları belli oldu.

    Worlds 2020 Grupları belli oldu.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends Worlds 2020 GruplarıBugün itibarıyla ön elemede son maçlar oynandı. Papara SuperMassive ekibine karşı galip gelen Unicorns of Love gruplara katılmaya hak kazanan son eleme takımı oldu. Ön eleme maçları bile bu kadar seyir zevki yüksek geçtiyse, Worlds 2020 grup karşılaşmaları Espor severler için gerçekten çok zevkli geçecek! Birbirinden güçlü takımların keyifli mücadelelerini izleyeceğiz.İşte gruplar ve takımların son hali:A GrubuG2 ESPORTSSUNINGMACHI ESPORTSTEAM LIQUIDB GrubuD

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim