SUP, MAD LIONS'a karşı 5 Maçlık seride kazanan taraf oldu.

    SUP, MAD LIONS'a karşı 5 Maçlık seride kazanan taraf oldu.

    League of Legends Worlds 2020 Ön eleme karşılaşmalarında sona geliyoruz. Papara SuperMassive ve MAD LIONS arasında 5 maçlık seri sonuçlandı. Temsilcimiz kazanan taraf oldu.

    Papara SuperMassive, MAD LIONS'a karşı 5 maçlık seriyi kazandı.

    Temsilcimiz Papara SuperMassive, LEC temsilcisi MAD LIONS'a karşı çıktığı 5 maçlık seride 3-2 galip gelmeyi başardı. Kıran kırana geçen BO5 müsabakalarında kimi zaman draftlarda kazanamasak da mental olarak güçlü kalmayı başardık.

    Neredeyse tüm maçlarda erken oyunu kazanan taraf temsilcimiz SUP oldu. İlk 2 ejder çok yüksek oranla bizim tarafımızdan alındı. Rakibimiz minyonları ittirerek, kule barikat altını kazanarak karşımızda güçlü kalabilmeyi başardı. Ama KaKAO'nun ormanda tüm maçlarda baskıyı hissettirmesi ve Hecarim ve Lilla'yı gerçekten çok iyi oynaması sayesinde orman rolünde her zaman üstün olan taraf bizdik.

    Üst koridorda İrfan "Armut" Tükek, genelde kaybeden karşılaşmalar oynamasına rağmen asla koridorda geri düşmedi. Rakibi Orome'ye karşı her zaman daha baskın bir oyun sergiledi.

    Orta koridor oyuncumuz Bolulu, Zoe maçını çok iyi götürmesine rağmen takımına oyunu kazandıramadı. Genelde rakibi koridoru üstüne yıktı. Minyonda geri kalmamak için elinden geleni yapan Bolulu, son oyundaki Sett performansıyla büyüledi.

    Alt koridorumuzda Zeitnot baba bildiğimiz gibi. Son maçtaki Caitlyn performansı çok eziciydi. Onun haricinde tüm maçlarda alt koridorumuz kazanan taraftı.

    Destek oyuncumuz SnowFlower Nautilius oyunu hariç gerçekten çok etkili bir performans sergiledi. Takımının kazanmasında etkisi çok büyük.


    Bir sonraki rakibimiz Unicorns of Love olacak. 5 maçlık seri üzerinden galibi belirlenecek olan bu seride temsilcimiz Papara SuperMassive'e başarılar dileriz.

    SUP, MAD LIONS'a karşı 5 Maçlık seride kazanan taraf oldu.

    Papara SuperMassive'in galibiyetinin ardından sosyal medyadaki bazı güzel paylaşımlar

    SUP, MAD LIONS'a karşı 5 Maçlık seride kazanan taraf oldu.

    SUP, MAD LIONS'a karşı 5 Maçlık seride kazanan taraf oldu.

    Armut Röportajı:

    Açıkçası buraya geleceğini tahmin etmiyorduk. Özellikle 2-2 olmasını ve son maçta Malphite seçmemi falan hiç beklemiyordum. Orome bence takımın zayıf halkası değil. Açıkçası LEC'de ki diğer üst koridorları bilmiyorum. Bu seride kötü oynamış olabilir. Belki de bana karşı oynadığı için öyledir :)

    Unicorns of Love çok farklı şampiyonlar oynuyor. 5 Maçlık seride kazanabileceğimiz düşünüyoruz. Biraz değişik adamlar, abuk subuk şeyler deniyorlar. Korkmuyor değiliz açıkçası.

    SUP, MAD LIONS'a karşı 5 Maçlık seride kazanan taraf oldu.

    %15 indirimli RP Satın almak için tıklayın.


    Önceki Haber
    Worlds 2020 dördüncü gün maçları tamamlandı.

    Worlds 2020 dördüncü gün maçları tamamlandı.

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Worlds 2020 Ön elemeleri dördüncü gün maçları tamamlandı.League of Legends Espor arenasının en büyük turnuvalarından biri olan Worlds 2020'nin ön elemeleri tam gaz devam ediyor. Bugün A grubunun maçları oynandı. Temsilcimiz Papara SuperMassive'in de bulunduğu bu grupta bugün çok enteresan karşılaşmalar gerçekleşti.Günün ilk karşılaşmasında temsilcimiz SuperMassive, Kuzey Amerika temsilcisi Team Liquid ile karşılaştı. Grubu 2-0 ile iddialı götüren ve bu moralle rakibinin karşısına çıkan Türkiye t

    Sonraki Haber
    SUP, Worlds'e veda etti.

    SUP, Worlds'e veda etti.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Papara SuperMassive vs Unicorns of LoveLeague of Legends Worlds 2020 Turnuvasının ön eleme müsabakaları sona erdi. Son müsabaka SUP vs UOL arasındaydı. 5 maçlık serinin kazananı Worlds 2020 gruplarına kalacaktı. LEC Temsilcisi MAD LIONS'u eleyen temsilcimiz Papara SuperMassive, Unicorns of Love karşılaşmasına çıkarken favori taraf olmasa da kazanma şansı yüksekti. İlk maçın şampiyon seçim ekranından üstün çıkamadık ve haliyle yenildik. İkinci maç çok daha iyi tercihler yapmamıza rağmen kazanamay

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim