Worlds 2020 üçüncü gün maçları tamamlandı.

    Worlds 2020 üçüncü gün maçları tamamlandı.

    League of Legends'in en büyük turnuvası olan Worlds 2020 ön eleme maçları hızla devam ediyor. Üçüncü gün maçları an itibarıyla sonra erdi. Sonuçlar aşağıda.

    Worlds 2020 Ön elemeleri üçüncü gün maçları sona erdi.

    League of Legends Worlds 2020 ön eleme maçları hız kesmeden devam ediyor. Binlerce LoL takipçisi maçları canlı takip etti.

    27 Eylül, Worlds 2020 için üçüncü gün müsabakalarının oynandığı tarihti. İlk maçta Japonya Temsilcisi V3 Esports ile LGD Gaming karşılaştı. Bu maçı LGD Gaming zorda olsa kazanmayı bildi.

    Günün ikinci karşılaşmasında R7 ve Unicorns of Love karşı karşıya geldi. R7 sürpriz bir şekilde Unicorns of Love takımını mağlup etmeyi başarabildi. R7 ön elemelerin 2 güçlü takımına karşı da kazanarak Espor takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

    Üçüncü ve son karşılaşmada V3 Esports güçlü Rakibi PSG Talon ile karşılaştı. PSG Talon çok baskın bir oyun ile V3 Esports'u mağlup etti ve birincilik koltuğuna oturdu. İkincilik koltuğunda ise 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile Unicorns of Love bulunuyor.

    Worlds 2020 üçüncü gün maçları tamamlandı.


    Önceki Haber
    SUP, Mad Lions karşısında galip geldi.

    SUP, Mad Lions karşısında galip geldi.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Papara SuperMassive, Mad Lions Karşısında kazanan taraf oldu.Sabah karşılaştığı INTZ takımını mağlup eden SUP, bu özgüvenle çıktığı Mad Lions karşılaşmasında favori taraf olmamasına rağmen kazanmayı bildi. Armut ve SnowFlower maça damga vuran isimler oldu. INTZ maçındaki mükemmel Shen performansının ardından dikkatleri üzerine çekmişti. Mad Lions karşısında tercih ettiği Wukong ile de bu mükemmel performansını sürdürdü. SuperMassive bu galibiyet ile birlikte 2-0 gibi güzel bir skor elde etmeyi b

    Sonraki Haber
    Worlds 2020 dördüncü gün maçları tamamlandı.

    Worlds 2020 dördüncü gün maçları tamamlandı.

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Worlds 2020 Ön elemeleri dördüncü gün maçları tamamlandı.League of Legends Espor arenasının en büyük turnuvalarından biri olan Worlds 2020'nin ön elemeleri tam gaz devam ediyor. Bugün A grubunun maçları oynandı. Temsilcimiz Papara SuperMassive'in de bulunduğu bu grupta bugün çok enteresan karşılaşmalar gerçekleşti.Günün ilk karşılaşmasında temsilcimiz SuperMassive, Kuzey Amerika temsilcisi Team Liquid ile karşılaştı. Grubu 2-0 ile iddialı götüren ve bu moralle rakibinin karşısına çıkan Türkiye t

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim