SUP, Mad Lions karşısında galip geldi.

    SUP, Mad Lions karşısında galip geldi.

    Temsilcimiz Papara SuperMassive, Mad Lions karşısında galibiyete ulaşan taraf oldu. Detaylar aşağıda.

    Papara SuperMassive, Mad Lions Karşısında kazanan taraf oldu.

    Sabah karşılaştığı INTZ takımını mağlup eden SUP, bu özgüvenle çıktığı Mad Lions karşılaşmasında favori taraf olmamasına rağmen kazanmayı bildi. Armut ve SnowFlower maça damga vuran isimler oldu. INTZ maçındaki mükemmel Shen performansının ardından dikkatleri üzerine çekmişti. Mad Lions karşısında tercih ettiği Wukong ile de bu mükemmel performansını sürdürdü. SuperMassive bu galibiyet ile birlikte 2-0 gibi güzel bir skor elde etmeyi başardı.

    Maçın ilk dakikalarında tüm koridorları itmeyi başaran SuperMassive ekibi oyunun kontrolünü bir an olsun kaybetmek istemedi. KaKAO ilk baskınını üst koridora atıp, ilk kanı Armut'a kazandırdı. Bu ivmeyi başarılı bir şekilde koruyan Armut kısa sürede üçlü kuvveti bitirip oyunu domine etti. SnowFlower Leona ile mükemmel bir performans sergiledi. Takımın tek tank şampiyonu olmasına rağmen tüm hasarı üzerinde tutabildi. Cesur kararlar vermesi anlarda geri adım atmadı ve takımına oyunu kazandırdı.

    Zeitnot ve Bolulu ise stabil oyunlarını sürdürüyorlar. Her zaman kazanmaya odaklı şampiyonlarla takımı destekliyorlar. Senna ve Azir tercihi takımı ileri taşımak için gayet başarılı tercihler.

    Şampiyon tercihleri:

    SUP

    • Armut - Wukong
    • KaKAO - Nidalee
    • Bolulu - Azir
    • Zeitnot - Senna
    • SnowFlower - Leona

    Mad Lions

    • Orome - Mordekaiser
    • Shad0w - Hecarim
    • Humanoid - Zoe
    • Carzzy - Twitch
    • Kaiser - Rakan

    Papara SuperMassive ve Lol Esports resmi Twitter hesabından eğlenceli paylaşımlar

    Bu maçın ardından da Papara Supermassive resmi Twitter adresinden güldüren paylaşımlar yapıldı. İşte o paylaşımlar:

    SUP, Mad Lions karşısında galip geldi.

    SUP, Mad Lions karşısında galip geldi.




    %15 indirimli LoL Riot Points satın almak için tıklayın.


    Önceki Haber
    LoL RP nedir? Nasıl satın alınır?

    LoL RP nedir? Nasıl satın alınır?

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    League of LegendsLeague of Legends, oyuncular arasında bilinen adıyla LoL 5'er kişiden oluşan 2 takımın karşılaştığı ve birbirinin nexus adı verilen kulesini yıkarak galibiyete koştuğu oyunun adıdır. MOBA türünün en çok oynanan oyunu olan LoL Espor arenasında da büyük bir öneme sahip.LoL RP Nedir?Riot Points kısaca RP, League of Legends'in oyun içerisinde bulunan mağazasındaki ürünleri satın alabilmeniz için sahip olmanız gereken sanal oyun parasıdır. TL karşılığında RP satın alabilirsiniz.LoL R

    Sonraki Haber
    Worlds 2020 üçüncü gün maçları tamamlandı.

    Worlds 2020 üçüncü gün maçları tamamlandı.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Worlds 2020 Ön elemeleri üçüncü gün maçları sona erdi.League of Legends Worlds 2020 ön eleme maçları hız kesmeden devam ediyor. Binlerce LoL takipçisi maçları canlı takip etti.27 Eylül, Worlds 2020 için üçüncü gün müsabakalarının oynandığı tarihti. İlk maçta Japonya Temsilcisi V3 Esports ile LGD Gaming karşılaştı. Bu maçı LGD Gaming zorda olsa kazanmayı bildi.Günün ikinci karşılaşmasında R7 ve Unicorns of Love karşı karşıya geldi. R7 sürpriz bir şekilde Unicorns of Love takımını mağlup etmeyi ba

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim