Microsoft, Bethesda'yı satın aldı.

    Microsoft, Bethesda'yı satın aldı.

    ABD'li teknoloji devi Microsoft, Bethesda'nın üst şirketi olan ZeniMax Media'yı satın aldı. Bu hamleyle birlikte Bethesda oyunları, Xbox'ta daha ucuz olabilir.

    Microsoft, Bethesda'yı satın aldı.

    Microsoft hız kesmeden yatırımlarına devam ediyor. ABD merkezli dünyanın en büyük teknoloji şirketi olan Microsoft, Bethesda'nın üst şirketi olan ZeniMax Media'yı satın aldı. Bu satın alım ile birlikte Xbox platformunda Bethesda oyunları daha ucuz fiyatlardan satılabilir. Hatta ve hatta Xbox'a özel oyunlar çıkartılabilir. Bethesda daha önce duyurduğu oyunları PS5 için getirecek fakat henüz duyurulmamış olan, The Elder Scrolls VI, Xbox'a özel bir oyun olarak çıkış yapabilir.

    Microsoft, Bethesda'yı satın aldı.

    Xbox artık Playstation karşısında daha güçlü bir rakip olacağının sinyalini veriyor. Xbox Game Pass ve Bethesda'nın satın alınması oyuncuların gerçekten ilgisini çekmiş durumda. 7.5 Milyar dolarlık yatırımla ZeniMax Media'yı satın alan Microsoft ile Sony'nin mücadelesini izlemek oyuncular için zevkli olacaktır.


    Önceki Haber
    Pubg Mobile UC Ürünlerinde %20'ye varan indirim fırsatı!

    Pubg Mobile UC Ürünlerinde %20'ye varan indirim fırsatı!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    PUBG Mobile İndirimli UC Kampanyasıİtemsatış her zaman avantajlı!%20'ye varan indirimlerle PUBG Mobile ucuz UC satın almak için doğru adrestesiniz. İtemsatış'tan satın aldığınız Pubg Mobile UC'ler Epin kod olarak 7/24 tarafınıza teslim edilir. Tek yapmanız gereken sitemize üye olup, bakiye yükledikten sonra indirimlerin tadını çıkarmak. Hemen UC satın alın ve karakterinizi donatın!İtemsatış Güncel Pubg Mobile UC FiyatlarıUcuza UC almak herkesin hakkı dedik ve siz değerli müşterilerimiz için Pubg

    Sonraki Haber
    LoL Worlds 2020 Grupları belli oldu.

    LoL Worlds 2020 Grupları belli oldu.

    4 yıl önce 2 dk okuma süresi

    League of Legends, Worlds 2020 Gruplar belli oldu.Heyecanla beklediğimiz ve covid-19 pandemisi gölgesinde, Çin'in Şanghay eyaletinde gerçekleşek olan, LoL Worlds 2020 Grup kuraları çekildi. Grup maçları 25 Eylül'de başlayacak.İşte tüm gruplar;Ön Eleme GruplarıA GrubuTeam LiquidMad LionsLegacy EsportsPapara SuperMassiveINTZB GrubuLGD GamingPSG TalonV3 EsportsUnicorns of LoveRainbow7Asıl GruplarA GrubuG2 EsportsSuningMachi EsportsÖn eleme takımıB GrubuDamwon GamingJD GamingRogueÖn eleme takımıC Gr

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim