w0xic, BLAST Valorant gösteri maçına katılacak.

    w0xic, BLAST Valorant gösteri maçına katılacak.

    CS:GO Profesyonel oyuncusu Özgür "w0xic" Eker, Rogu'nun kaptanlığını yaptığı takımda ilk Valorant gösteri maçına katılacak.

    woxic, Rogu'nun Kaptanlığını yaptığı takım ile beraber Valorant gösteri maçına katılıyor.

    Profesyonel CS:GO oyuncusu olan w0xic, BLAST'ın düzenlediği şov maçında, Burak "Rogu" Eryol'un kaptanlığını yaptığı takımla birlikte ilk resmi sayılabilecek Valorant maçına çıkıyor. Turnuva 13 Eylül Pazar günü saat 18:30'da gerçekleştirilecek ve tek maç üzerinden oynanacak. Rakip takımın kaptanlığını ise Happy1 üstleniyor.

    Karşılaşma twitch.tv/blasttv üzerinden canlı yayınlanacak.

    Kadromuz

    • Rogu
    • w0xic
    • Rip
    • Mini
    • Maiko

    Kadromuzdaki oyuncuların çoğu CS:GO Espor arenasından tanıdığımız kişiler. Rogu ise League of Legends profesyonel oyuncusuydu.

    w0xic, BLAST Valorant gösteri maçına katılacak.

    Burak "Rogu" Eryol yaptığı açıklamada, Turnuvanın galibine verilecek olan 5.000£'luk ödülü bir hayır kurumuna bağışlayacağını açıkladı.


    Önceki Haber
    FIFA 21 Oyuncu Reytingleri Açıklandı.

    FIFA 21 Oyuncu Reytingleri Açıklandı.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    FIFA 21 Oyuncu ReytingleriHer sene Eylül ayında yeni oyunu çıkan FIFA serisinin, 6 Ekim 2020'de piyasaya sürülecek olan FIFA 21 için oyuncu reytingleri açıklandı. FIFA 21, PC, PS4 ve Xbox platformlarında oynanabilecek. EA Games, oyunun en iyi reytingine sahip 100 oyuncusunu açıkladı. FIFA'da reyting, oyuncuların bitiricilik, hız, şut, pas, defans, top sürme ve fiziksel özelliklerine göre belirleniyor. FIFA 21 En İyi OyuncularFIFA 21'in en iyi oyuncusu şaşırtmadı. Lionel Messi yine zirvede, hemen

    Sonraki Haber
    League of Legends Kulüpler Kapanıyor.

    League of Legends Kulüpler Kapanıyor.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends Kulüpler KapanıyorRiot Games, League of Legends için özel olarak geliştirilen Kulüpleri kaldırıyor. Gerekçe olarak Kulüpleri, Discord ve benzeri uygulamalarla kıyaslayınca Kulüpleri yetersiz bulmaları olduğu belirtildi. Oluşan yoğunluktan dolayı önceliğini başka sistemlere vermek isteyen Riot Games Kulüpleri kapatma kararı aldı. Yazının sonunda Discord kullanılmasını tavsiye ettiler. Riot Games ile Discord şirketleri arasında bir anlaşma olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Önümüzdeki

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim