Call of Duty Black Ops: Cold War Multiplayer Fragmanı

    Call of Duty Black Ops: Cold War Multiplayer Fragmanı

    Merakla beklenen Call of Duty serisinin yeni çıkacak oyunu Black Ops: Cold War Multiplayer Fragmanı Yayınlandı.

    Call of Duty Black Ops Multiplayer Modu:

    Call of Duty: Warzone ile birlikte Battle royale oyun furyasına katılan Activision, gayet başarılı bir proje ile oyuncuların uzun süre keyifli zaman geçirmesini sağladı.

    Call of Duty resmi Youtube hesabından yayınlanan videoda oyunun çok oyunculu modu epik bir şekilde tanıtıldı. Mekanlar, silahlar, araçlar oldukça çeşitli. Call of Duty Black Ops: Cold War Multiplayer'da Tank, helikopter, jet, jeep, motor gibi araçlar sürebilecek, onlarca farklı silahı özelleştirebilecek ve birbirinden farklı haritalarda savaşmanın keyfini yaşayacaksınız.

    Call of Duty Black Ops Multiplayer Trailer:

    Call of Duty Black Ops: Cold War Multiplayer Haritaları:

    Call of Duty Black Ops: Cold War, 1980'li yılların başında yaşanan soğuk savaşı konu alıyor. Bu sebepten oyunun haritaları da bu savaşın içerisinde bulunan ülkelerde bulunuyor. Oyunun hikayesine göre haritalar;

    Armada

    Azorian Operasyonuna dayanarak, ABD ve Sovyet kuvvetleri, prototip bir nükleer denizaltı aramak için Kuzey Atlantik Okyanusu'nun ortasına varır. Gemiden gemiye zıplayın ve savaş gemilerini komuta edebileceğiniz bir harita.

    Crossroads

    Özbekistan'ın derinliklerinde Afganistan'a giden önemli bir rotada, NATO kuvvetleri, mobil ICBM fırlatıcılarından oluşan büyük bir Sovyet askeri konvoyunu pusuya düşürmek için seferber oldu. Donmuş bir Sovyet Vahşi Doğa'nın arka planında, bir MI6 Filosu, konvoyda tutulan çok gizli istihbaratı ve gelecekteki operasyonlar için gerekli tüm malzemeleri güvence altına almak için herhangi bir Spetsnaz kuvveti ile savaşmaya hazır. Düşman mevzilerini havaya uçurmak için tankları veya kar motosikletlerini düşmanın arkasına geçip hatlarını kırmak için kullanın.

    Miami

    Kiralanan DGI güçleri aracılığıyla Perseus, güvenilir bir müttefiki serbest bırakmak için Miami'nin ünlü South Beach'inde bir hapishane nakil aracına pusu kurdu ve saldırdı. Canlı art-deco mimarisi ve neon ışıkları arasında gecenin karanlığında, kalan DGI güçlerini ortadan kaldırmak ve Perseus'un nerede olduğuna dair ipuçlarını belirlemek için CIA özel kuvvetleri görevlendirildi.

    Moscow

    SSCB'nin kalbinde, bölgeyi güvence altına almak, kalan CIA ajanlarını yakalamak ve NATO'nun gelecek planları hakkında daha fazla bilgi edinmek için bir Spetsnaz ekibi, güvenliği ihlal edilmiş bir CIA güvenli evine gönderildi. İlk raporlar, bölgenin ısındığını ve çatışmaların sokaklara döküldüğünü ve ikinci bir CIA-JSOC ekibinin olay yerine takviye olarak gelmesini sağladığını gösteriyor.

    Satellite

    Orta Afrika'daki Angola çöllerinin derinliklerinde, KH-9 olarak bilinen çok gizli, Amerikan yapımı bir keşif uydusu Perseus tarafından yok edildi. İşe alınan DGI kuvvetleri, sahip olduğu hassas istihbaratı ararken, NATO'nun MI6 Filosu, bölgeyi güvence altına almak ve DGI başıboş olanları ortadan kaldırmak için gönderildi.


    Bu beş harita yalnızca şuan bildiklerimiz. Oyunun piyasaya sürülmesinin ardından bu haritalara yenilerinin ekleneceğini biliyoruz.

    Call of Duty Black Ops: Cold War Multiplayer Fragmanı


    Önceki Haber
    PUBG Mobile 1.0 Güncellemesi ile birlikte yeni hile koruması geliyor.

    PUBG Mobile 1.0 Güncellemesi ile birlikte yeni hile koruması geliyor.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    PUBG Mobile 1.0 Güncellemesi Hilecilere Dur Diyebilecek Mi?PUBG Mobile 1.0 Güncellemesi 8 Eylül'de gelecek. Bu güncellemeyle birlikte hilelere karşı büyük önlemler geliyor.Tencent Games'in geliştiriciliğini üstlendiği PUBG Mobile, çıkış yaptığı günden bu yana mobil platformlarda en çok oynanan oyunlardan biri oldu. 1.0 Yeni Çağ güncellemesiyle birlikte anti hile sistemleri de geliştiriliyor. Z Hilesi, M Hilesi, Çimen Hilesi ve Otomatik nişan hilesi gibi oyuncuların canını sıkan hilelere karşı bü

    Sonraki Haber
    Assassin's Creed Valhalla 1 Hafta Erken Çıkacak.

    Assassin's Creed Valhalla 1 Hafta Erken Çıkacak.

    4 yıl önce 2 dk okuma süresi

    Assassin's Creed Valhalla Ne Zaman Çıkacak?Assassin's Creed Valhalla normal şartlarda 17 Kasım tarihinde piyasaya sürülecekti. Ubisoft son yaptığı açıklamada oyunu bir hafta erkene alarak, 10 Kasım tarihinde çıkış yapacağını açıkladı. Assassin's Creed Valhalla 10 Kasım tarihinde PC, PS4 ve Stadia'da yayınlanacak.Bu durumun sebebinin 19 Kasım tarihinde çıkacak olan Cyberpunk 2077 adlı çok beklenen RPG oyunu olduğu tahmin ediliyor. Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla'nın çıkışını 1 hafta erkene ala

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim