EA Play Duyuruldu!

    EA Play Duyuruldu!

    Electronic Arts kısaca EA, EA Access ve Origin Accsess'i birleştirdiğini duyurdu. EA Play 18 Ağustos tarihinden itibaren hizmete girecek.

    Electronic Arts

    Oyuncular arasında bilinen adıyla EA, Amerika merkezli video oyun üreticisidir. 2005'ten bu yana dünya oyun piyasasının en büyük şirketi konumundadır. Toplam geliri yaklaşık 6 milyar $'dır. Kurucusunun adı Trip Hawkins'dir.

    EA Origin Accsess ve EA Accsess, EA Play Adını Alıyor.

    Electronic Arts şirketinin dev hizmeti olan EA Origin ve EA Access artık EA Play adında birleşiyor. 18 Ağustos tarihi itibarıyla geçerli olacak bu yeniliğin avantajları da olacak. Eğer daha önceden Origin veya EA Accsess üyesi iseniz kütüphanede yer alan tüm oyunlarda %10 indirim kazanacaksınız.

    EA Play Nedir?

    Electronic Arts şirketinin EA Access ve Origin Accsess servislerinin birleşimine verilen addır. EA oyunlarına sahip olmak isteyenler için kurulan bir platformdur. EA Play abonesi olarak özel görevler ve ödüllere erişebilir, ve seçilen bazı yeni oyunları yayınlanmadan önce 10 saate kadar oynayabileceksiniz.

    EA Play Fiyatı

    EA Play fiyatının yıllık 65₺ olması bekleniyor.

    EA Play Duyuruldu!


    Önceki Haber
    Fortnite App Store'dan Kaldırıldı.

    Fortnite App Store'dan Kaldırıldı.

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Fortnite App Store'dan Neden Kaldırıldı?Epic Games'in dünyaca popüler battle royale oyunu Fornite, oyun içi ödeme seçeneği eklediği için Apple'ın kullanım şartlarını ihlal ettiği gerekçesiyle App Store'dan kaldırıldı. Bu gelişmelerin üzerine Fortnite, Apple'a dava açmaya hazırlanıyor.Fortnite Neden Bu Yola Başvurdu?App Store bünyesinde bulunan tüm uygulamalardan tam %30 komisyon alıyor. Epic Games, Fortnite ile tahminimizce bu duruma artık dur demek istedi. Oyun içerisine direkt ödeme sistemi ek

    Sonraki Haber
    Twitch.tv Nedir?

    Twitch.tv Nedir?

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Twitch, tam adıyla Twitch.tv başlangıçta video oyunu ve Espor odaklı bir canlı yayın platformu olarak hizmet vermeye başlamıştı. Yıllarca bu kategoride dünyada adını duyuran twitch.tv son yıllarda yayın kategorilerini oldukça genişletti. Yeni adıyla Just Chatting, eski adıyla In Real Life (IRL) son yıllarda Twitch'e büyük renk kattı. En tanındık IRL yayıncısı Kemal "KendineMüzisyen" Parlak üzerinden örnek vermek gerekirse, IRL yayınlarında insanlar günlük neler yaptığından, geçmişte yaşadıkların

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim