Shroud Twitch'e Geri Döndü!

    Shroud Twitch'e Geri Döndü!

    Ünlü Twitch yayıncısı Shroud, Microsoft'un canlı yayın platformu olan Mixer'e geçiş yapmıştı. Mixer'in kapanmasıyla birlikte Twitch'e geri dönen Shroud rekor kırdı!

    Microsoft'un Yayın Platformu Mixer Kapandı.

    Microsoft geçen yıl Mixer adlı yayın platformunu duyurdu ve Twitch'e rakip oldu. Twitch'in en çok izlenen ve en popüler yayıncılarından Ninja ve Shroud'u Mixer'e çekebilmeyi başarmıştı. Beklediği potansiyele ulaşamayan Microsoft, Temmuz ayında Mixer'i kapatma kararı aldığını açıkladı.

    Shroud Twitch'e Geri Döndü!

    Shroud Twitch'e Geri Dönüyor!

    Mixer'in kapanmasıyla birlikte herkesin aklındaki soru şuydu, Ninja ve Shroud'un Twitch'e dönebilecek miydi? İlk olarak Ninja Twitch'e geri döndü ve anlık 100.000 izleyiciye ulaştı. Shroud salı günü paylaştığı "Evime Dönüyorum" adlı Youtube videosuyla, Twitch'e geri döneceğini açıkladı. Twitch resmi twitter adresinden de bu videoya cevap olarak, Evine hoş geldin @shroud paylaşımı yapıldı.

    Shroud Twitch'e Döndüğü İlk Yayında 500k Anlık İzleyiciyle Rekor Kırdı!

    Michael "shroud" Grzesiek Twitch'e dönüşüyle birlikte açtığı ilk yayında, anlık olarak 500.000 izleyici sayısını yakalayarak bir rekora imza attı! Chat 45 dakika boyunca takipçilere özel olarak kaldı ve akıl almaz bir yoğunluk vardı. Shroud yalnızca 2 saat içerisinde 22 binden fazla Twitch abonesi kazandı. Yayını Valorant oynayarak geçirdi.


    Önceki Haber
    Temsilcimiz BBL Esports, G2 Esports Karşısında Kazanamadı.

    Temsilcimiz BBL Esports, G2 Esports Karşısında Kazanamadı.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Valorant Allied Esports Odyssey Turnuvası İlk Gün Maçları Tamamlandı.BBL Esports vs G2 EsportsTemsilcimiz BBL Esports ile G2 Esports arasında BO2 formatında gerçekleşen maçların sonunda galip gelen taraf G2 ekibi oldu. Haven haritasını 13-10, Ascent haritasını 13-9 üstünlükle kapattılar. Temsilcimiz büyük mücadelesine rağmen bugün kazanan taraf olamadı. BBL Esports her ne kadar yeni kurulan bir takım olsa da Avrupa'nın en büyük takımlarına kök söktürecek gibi gözüküyor, tek ihtiyaçları olan bira

    Sonraki Haber
    Hyper Scape: Ubisoft'un Yeni Battle Royale Oyunu.

    Hyper Scape: Ubisoft'un Yeni Battle Royale Oyunu.

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Hyper Scape Artık Oynanabilir!Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan Hyper Scape, oyuncuların beğenisine sunuldu. Ubisoft'un battle royale oyun türüne giriş yaptığı bu oyunda klasik battle royale oyunlarına ek olarak, binalara tırmanabiliyor, hack işlemi yapabiliyorsunuz. Hyper Scape, PC, Playstation ve Xbox One platformlarına çıkış gerçekleştirdi. Ubisoft artık insanların battle royale oyun türüne doyduğu bir dönemde, Hyper Scape ile bir patlama yapmayı başarabilirse büyük bir tebriği hak eder.Hy

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim