VFŞL Play Off Başlıyor!

    VFŞL Play Off Başlıyor!

    League of Legends Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi mevsim finaline doğru giden yolda, final müsabakaları 15 Ağustos tarihinde oynanmaya başlanacak. Eşleşmeler ve daha fazlası aşağıda.

    VFŞL Yaz mevsimi lig aşaması tamamlandı. Play off karşılaşmaları 15 Ağustos tarihinde başlayacak. FastPay Wildcats ligi 16 Galibiyet 2 Mağlubiyet ile lider olarak bitirdi. Geçirdikleri bu muhteşem sezon için Wildcats ekibini tebrik ederiz.

    League of Legends VFŞL Play Off Fikstürü:

    VFŞL Play Off Başlıyor!

    Çeyrek Final Eşleşmeleri;

    Lider Wildcats ve Galakticos yüksek seri başı olduğu için play off'a 2. aşamadan katılıyorlar. 5 Ronin - DP ve SUP - BJK takımları arasındaki karşılaşmaların galibi ile karşılaşacaklar. Gelin sizlere tahminlerimizi anlatalım.

    5Ronin vs Dark Passage

    Her iki takım da sürpriz yapabilecek potansiyele sahip. 5 Ronin lig aşamasını 10 galibiyet 8 yenilgi ile 4.sırada tamamlarken, Dark Passage Lig Aşamasını 10 Galibiyet 9 Yenilgi ile 5. Sırada tamamladı. Kıran kırana geçecek bu müsabaka için bizim favorimiz 5 Ronin.

    Papara Supermassive vs Beşiktaş Espor

    Supermassive ilk 2 hafta as kadrosu ile maça çıkmadığı için haftayı mağlubiyet ile kapatmıştı. Beşiktaş ise ligin ilk 2 haftasını 4 galibiyet ile kapatmıştı. Ligin sonuna geldiğimizde Papara Supermassive 11 Galibiyet 7 Mağlubiyet ile 3. sırada, Beşiktaş Espor'un 9 Galibiyet 10 Mağlubiyet ile 6. sırada olduğunu görmekteyiz.

    Kadrosunda Zeitnot, Snowflower, Kakao, Armut ve en önemlisi Bolulu gibi ülkenin en iyi oyuncularını bulunduran SUP bizim bu maçta favorimiz. Eğer Beşiktaş Espor ekstra iyi oynamazsa SUP kazanacaktır.

    Olası Yarı Final Eşleşmeleri;

    Az önce yaptığımız tahminlere göre olası Yarı Final eşleşmeleri hakkında sizler için tahminde bulunacağız.

    Fastpay Wildcats vs 5 Ronin

    Bu sezonda potansiyelinin en üst seviyesine ulaşmış olan Wildcats ekibinin bu karşılaşmayı çok zorlanmadan kazanacağını tahmin ediyoruz.

    Galakticos vs Papara Supermassive

    VFŞL yaz mevsimi lig aşamasını 2. sırada bitiren Galakticos ekibi süper bir sezon geçiriyior. Luger, Luana, xKenzuke, Stefan ve Nikola gibi oyuncularla ligi neredeyse domine etmeyi başardılar. Fakat karşılarında VFŞL'nin en tecrübeli ekiplerinden biri bulunuyor. Bolulu ve Kakao'nun gününde olması halinde bu karşılaşmayı SUP kazanacaktır.

    Olasi Final Tahmini;

    Papara Supermassive vs Fastpay Wildcats

    ÖLÜM MAÇI! Sezonun en iyi takımı Wildcats ve Son 4 yıldır ligin en istikrarlı takımı Supermassive'nin karşılaşması gerçek anlamda bir final olacak. Seyir zevkinin aşırı yüksek olacağını öngördüğümüz bu karşılaşma için tahmin yapmak gerçekten çok zor. StarScreen ve Serin gününde olduğunda Wildcats asla kaybetmiyor. Supermassive'nin tek şansı tecrübesini kullanarak makro oyunlarla rakibini yenmek olacak. Bizim tahminimiz VFŞL Yaz Mevsimini FastPay Wildcats kazanacak.

    VFŞL Play Off Başlıyor!

    İtemsatış güvencesiyle LoL Unranked Hesap Satın Almak İçin Tıklayın.


    Önceki Haber
    Worlds 2020 Tarihi Açıklandı!

    Worlds 2020 Tarihi Açıklandı!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Worlds 2020 Ne Zaman?Worlds 2020 25 Eylül tarihinde Çin'in Şanghay bölgesinde oynanacak. Dünyanın en iyi League of Legends takımlarının yer alacağı turnuva LoLespor kanallarından canlı yayınlanacak. 25 Eylül'de başlayacak olan ve bölgelerindeki en iyi takımların katılacağı LoL Dünya Şampiyonası 31 Ekim tarihinde sona erecek. Riot Games yaptığı açıklamada Covid-19 önlemlerini sıkı tuttuğunu ve organizasyonda her türlü sosyal izolasyonun yapılacağını belirtti.Karşılaşmalar Yeni Pudong Arena'da Ger

    Sonraki Haber
    LoL 10.16 Yama Notları Yayımlandı.

    LoL 10.16 Yama Notları Yayımlandı.

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    League of Legends 10.16 Yama Notları:Riot Games'in en popüler oyunu olan League of Legends'in 10.16 Yaması aktif. Her zaman olduğu, bazı değeri bilinmeyen şampiyonlar güçlendirildi, çok güçlü şampiyonlar ise zayıfladı. İşte o şampiyonlar;LoL 10.16 Yaması Şampiyon DengelemeleriYone10.16 Yamasi ile birlikte vadi'ye iniyor.AkaliQ'nun taban hasarı arttı. E'nin hasar türü değişti.Q - Beş Nokta SaldırısıTABAN HASAR 30/55/80/105/130 ⇒ 35/60/85/110/135E - Çevik SilahHASAR TÜRÜ Fiziksel ⇒ BüyüAsheQ'nun i

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim