LoL'de Smurf Ne Demek?

    LoL'de Smurf Ne Demek?

    Smurf ne demek? Bir çoğunuzun bildiği, fakat hala bazı oyuncular tarafından bilinmeyen, League of Legends Smurf teriminin açıklamasını bu makalemizde sizler için anlattık. Detaylar aşağıda.

    LoL Smurf Nedir? Anlamı Ne Demek?

    Kendi liginde oynamak yerine, daha düşük liglerde olan bir hesaba girip ister eğlenen, ister ciddi oynayıp lig yükselmeye çalışan kişilere smurf denir. Bu kişilerin smurf hesabında oynamalarının birden fazla sebebi olabilir, işte bunlardan bazıları;

    • Yeni çıkan bir şampiyonda ustalaşmak için.
    • Farklı bir rolde veya koridorda ustalaşmak için.
    • Ana hesaplarının ELO'su çok kötü olduğu için sıfırdan bir başlangıç yapmak için.
    • Troll yapmak veya eğlenceli şeyler denemek için.
    • Kendisinden daha düşük ligdeki bir arkadaşını boostlamak için.

    Smurf Oynamak Ban Sebebi Mi?

    Hayır, Riot Games bu durumu tam olarak desteklemese de, direkt ban sebebi olarak değerlendirmiyor. Şansınızı aşırı zorlayıp dikkat çekmediğiniz sürece smurf hesap yüzünden ban yemezsiniz.

    En Çok Smurf Hangi Sunucuda ?

    En çok smurf oyuncusu Batı Avrupa (EUW) sunucusundadır. Çünkü dünyanın en kaliteli oyuncuları EU West sunucusunda bulunmaktadır. Bunda League of Legends Avrupa Şampiyonası (LEC)'in dünyanın en rekabetçi ligi olması ve Avrupa Batı sunucusunda rekabetin çok üst düzey olmasının da etkisi bulunuyor. Ünlü Twitch yayıncıları smurf hesaplarında oyun girerek eğlenceli ya da bilgilendiri yayınlar yapabiliyor. Hatta bazen Kore gibi dünyanın en büyük liglerinden takımlar Avrupa'ya gelerek EUW sunucusunda bootcamp yapabiliyor.

    Bir Smurf Hesabı Nasıl Bulabilirim?

    İtemsatış güvencesiyle satılan 30 Level Unranked hesaplar sayesinde sizde bir smurf hesaba sahip olabilirsiniz. TR, EUW, RUSYA, EUNE sunucularında uygun fiyattan güvenilir smurf hesap satışlarımız bulunmaktadır.

    Hemen 30 Level Unranked Hesap Satın Almak İçin Tıklayın.

    Satın alacağınız hesapların içerisinde 50.000 üzeri mavi öz bulunmaktadır. Bu özlerle ister nickinizi değiştirebilir, isterseniz en sevdiğiniz şampiyonları açıp oynamaya başlayabilirsiniz. Satın alacağınız hesaplar anında teslim edilir ve mail onaysız olduğu için hesabın ilk sahibi siz olabilirsiniz.

    LoL'de Smurf Ne Demek?


    Önceki Haber
    LEC, NEOM İle Yaptığı Partnerlik Anlaşmasında Geri Adım Attı!

    LEC, NEOM İle Yaptığı Partnerlik Anlaşmasında Geri Adım Attı!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    LEC, NEOM Partnerlik Anlaşmasını İptal Etti.Geçtiğimiz gün Riot Games, Suudi Arabistan'ın yeni akıllı şehir projesi olan NEOM ile sponsorluk anlaşması gerçekleştirdiğini duyurdu. Açıklamanın hemen ardından tüm LEC sunucuları ve topluluğun önde gelen isimleri bu anlaşmayı çok sert bir dille eleştirdi. Sebebi ise Suudi Arabistan'ın LGBT ve İnsan Hakları konusundaki politikalarını beğenmemeleri. Gelen bu olumsuz geri dönüşlerin hemen ardından Riot Games yaptığı açıklama ile sponsorluk anlaşmalarını

    Sonraki Haber
    Worlds 2020 Tarihi Açıklandı!

    Worlds 2020 Tarihi Açıklandı!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Worlds 2020 Ne Zaman?Worlds 2020 25 Eylül tarihinde Çin'in Şanghay bölgesinde oynanacak. Dünyanın en iyi League of Legends takımlarının yer alacağı turnuva LoLespor kanallarından canlı yayınlanacak. 25 Eylül'de başlayacak olan ve bölgelerindeki en iyi takımların katılacağı LoL Dünya Şampiyonası 31 Ekim tarihinde sona erecek. Riot Games yaptığı açıklamada Covid-19 önlemlerini sıkı tuttuğunu ve organizasyonda her türlü sosyal izolasyonun yapılacağını belirtti.Karşılaşmalar Yeni Pudong Arena'da Ger

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim