LEC, NEOM İle Yaptığı Partnerlik Anlaşmasında Geri Adım Attı!

    LEC, NEOM İle Yaptığı Partnerlik Anlaşmasında Geri Adım Attı!

    Avrupa Ligi LEC, Suudi Arabistan'ın yeni akıllı şehir projesi olan NEOM ile bir sponsorluk anlaşması gerçekleştirmişti. Gelen tepkiler üzerine Riot Games geri adım attı. Detaylar aşağıda.

    LEC, NEOM Partnerlik Anlaşmasını İptal Etti.

    Geçtiğimiz gün Riot Games, Suudi Arabistan'ın yeni akıllı şehir projesi olan NEOM ile sponsorluk anlaşması gerçekleştirdiğini duyurdu. Açıklamanın hemen ardından tüm LEC sunucuları ve topluluğun önde gelen isimleri bu anlaşmayı çok sert bir dille eleştirdi. Sebebi ise Suudi Arabistan'ın LGBT ve İnsan Hakları konusundaki politikalarını beğenmemeleri. Gelen bu olumsuz geri dönüşlerin hemen ardından Riot Games yaptığı açıklama ile sponsorluk anlaşmalarının iptal edildiğini dile getirdi. Yaptıkları hatayı çabuk fark ederek geri adım atan Riot Games az da olsa topluluğu sakinleştirmiş gibi gözüküyor. Bu hadise ile birlikte görüyoruz ki Avrupa Ligi (LEC) sunucusu topluluğu Riot Games'in karar mekanizmasını etkileyebilecek kadar güçlü.

    Neden Bu Kadar Tepki Verildi?

    Çünkü LEC yani Avrupa Ligi büyük bir LGBT destekçisi. Aşağıda da gördüğünüz üzere logoları "pride" sembolü. Bu yapılanın iki yüzlülük olduğu savunan LEC sunucuları ve topluluğu bu yüzden Riot Games'i yerden yere vurdu.

    LEC, NEOM İle Yaptığı Partnerlik Anlaşmasında Geri Adım Attı!

    LoL 30 Level Unranked Hesap Satın Almak İçin Tıklayın.


    Önceki Haber
    League of Legends Dereceli Sistemi

    League of Legends Dereceli Sistemi

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    League of Legends dünyadaki en büyük Espor organizasyonlarına sahiplik yapmaktadır. MOBA tarzı bu oyunda takımca vereceğiniz kararlar sizi galibiyete ya da mağlubiyete götürecek. Şampiyon seçim aşamasından, koridordaki her adımlarınız galibiyet yolunda önem taşımaktadır. İletişimi iyi olan takım her zaman kazanır.Peki bu dereceli sisteminde lig yükselebilmek için ne yapmamız gerekiyor? Acemi ve kötü oyuncularla nasıl eşleşmeyebiliriz? İşte League of Legends Dereceli Sistemi burada devreye giriyo

    Sonraki Haber
    LoL'de Smurf Ne Demek?

    LoL'de Smurf Ne Demek?

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    LoL Smurf Nedir? Anlamı Ne Demek?Kendi liginde oynamak yerine, daha düşük liglerde olan bir hesaba girip ister eğlenen, ister ciddi oynayıp lig yükselmeye çalışan kişilere smurf denir. Bu kişilerin smurf hesabında oynamalarının birden fazla sebebi olabilir, işte bunlardan bazıları;Yeni çıkan bir şampiyonda ustalaşmak için.Farklı bir rolde veya koridorda ustalaşmak için.Ana hesaplarının ELO'su çok kötü olduğu için sıfırdan bir başlangıç yapmak için.Troll yapmak veya eğlenceli şeyler denemek için.

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim