League of Legends Dereceli Sistemi

    League of Legends Dereceli Sistemi

    League of Legends dereceli sistemi nasıl çalışıyor? Nasıl lig atlarım? LoL Lig atlama Sistemi, MMR ve ELO Nedir? Gibi sorularınızın cevapları makalemizde.

    League of Legends dünyadaki en büyük Espor organizasyonlarına sahiplik yapmaktadır. MOBA tarzı bu oyunda takımca vereceğiniz kararlar sizi galibiyete ya da mağlubiyete götürecek. Şampiyon seçim aşamasından, koridordaki her adımlarınız galibiyet yolunda önem taşımaktadır. İletişimi iyi olan takım her zaman kazanır.

    Peki bu dereceli sisteminde lig yükselebilmek için ne yapmamız gerekiyor? Acemi ve kötü oyuncularla nasıl eşleşmeyebiliriz? İşte League of Legends Dereceli Sistemi burada devreye giriyor. Sistem kazanma/kaybetme oranınıza göre takım arkadaşları ile eşleştiriyor. Bu sayede kendi seviyenize yakın oyuncularla kaliteli maç deneyimi yaşamanıza olanak sağlıyor.

    League of Legends Dereceli Sistemi

    League of Legends Oyununda Hangi Ligler Var?

    LoL'de toplamda 9 lig aşaması bulunmaktadır. Maçları kazandıktan sonra gelen LP'ler ile bu liglere çıkma imkanı yakalarsınız. Her 100 Lig puanına ulaştığınızda seri maçları oynamanız gerekiyor. Lig arasındaki seri maçlarının 3'ünden 2'sini kazanırsanız lig yükselirsiniz. Örneğin Platin liginden Elmasa çıkacağınız seri maçlarında 5 maçın 3'ünü kazanmanız gerekir.

    İşte League of Legends'teki Ligler;

    • Demir - İron
    • Bronz - Bronze
    • Gümüş - Silver
    • Altın - Gold
    • Platin - Platinium
    • Elmas - Diamond
    • Ustalık - Master
    • Üstatlık - Grand Master
    • Şampiyonluk - Challanger

    League of Legends (LoL) Dereceli Maç Nasıl Oynanır?

    League of Legends'de dereceli maç oynayabilmek için 30. seviye bir hesaba sahip olmanız gerekiyor. Eğer kasacak vaktiniz yoksa sitemizden 30 Level Unranked Hesap Satın Alarak bu dertten kurtulabilirsiniz. Ayrıca en az 16 şampiyona sahip olmalısınız.

    İyi Oyuncuyum Ama Lig Yükselemiyorum, Ne Yapmam Gerekiyor?

    Bunu söyleyen oyuncuların çoğu artık bilerek besleyenlerden ve afk kalanlardan bıkmış kişilerdir. Bu oyunculara tavsiyemiz sabırlı olmaları ve oyundan asla düşmemelisiniz. Minyon kesmeye ve rakibinizle çarpışmaya devam edin, onların hatasını kovalayın ve bitirici darbeyi vurarak rakibin nexusunu yıkın. Galibiyete giden önemli yol sabrınızdan geçmektedir.



    Önceki Haber
    Ghost of Tsushima İnceleme

    Ghost of Tsushima İnceleme

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Ghost of Tsushima, sadece PS4 için yayımlandı. InFamous serisinin ve Sly Cooper serisinin yaratıcıları Amerikan stüdyosu Sucker Punch Productions tarafından geliştirildi. En yeni projeleri olan bu oyun ilk olarak Paris Game Week 2017'de duyuruldu.Ghost of Tsushima HikayesiYıl 1274 Moğol İmparatorluğu tüm Asya kıtasına hükmetmektedir.. Hükümdarları Feodal Japonya'nın zenginliklerine gözü dikmiştir. Han Japonyayı istila etmeye karar verir. İlk hedefi Kore Boğazının ortasında bulunan Tsushima adası

    Sonraki Haber
    LEC, NEOM İle Yaptığı Partnerlik Anlaşmasında Geri Adım Attı!

    LEC, NEOM İle Yaptığı Partnerlik Anlaşmasında Geri Adım Attı!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    LEC, NEOM Partnerlik Anlaşmasını İptal Etti.Geçtiğimiz gün Riot Games, Suudi Arabistan'ın yeni akıllı şehir projesi olan NEOM ile sponsorluk anlaşması gerçekleştirdiğini duyurdu. Açıklamanın hemen ardından tüm LEC sunucuları ve topluluğun önde gelen isimleri bu anlaşmayı çok sert bir dille eleştirdi. Sebebi ise Suudi Arabistan'ın LGBT ve İnsan Hakları konusundaki politikalarını beğenmemeleri. Gelen bu olumsuz geri dönüşlerin hemen ardından Riot Games yaptığı açıklama ile sponsorluk anlaşmalarını

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim