Ghost of Tsushima İnceleme

    Ghost of Tsushima İnceleme

    Bu haberimizde Ghost of Tsushima oyununun incelemesini ve başlangıç rehberini sizlerle paylaştık. Detaylar aşağıda.

    Ghost of Tsushima, sadece PS4 için yayımlandı. InFamous serisinin ve Sly Cooper serisinin yaratıcıları Amerikan stüdyosu Sucker Punch Productions tarafından geliştirildi. En yeni projeleri olan bu oyun ilk olarak Paris Game Week 2017'de duyuruldu.

    Ghost of Tsushima İnceleme

    Ghost of Tsushima Hikayesi

    Yıl 1274 Moğol İmparatorluğu tüm Asya kıtasına hükmetmektedir.. Hükümdarları Feodal Japonya'nın zenginliklerine gözü dikmiştir. Han Japonyayı istila etmeye karar verir. İlk hedefi Kore Boğazının ortasında bulunan Tsushima adasıdır. Saldırı sırasında Moğol orduları adayı yağmalar. Ölüler arasında, oyunun ana kahramanının ailesi ve arkadaşları var, Japonyayı savunmakla görevlendirilmiş bir samuray kaçmayı başarır ve bundan sonraki görevi katledilmiş yakınlarının intikamını almak ve Moğolları durdurmaktır. Bu hedefe ulaşmak için Samuray geleneklerini unutmalı ve yeni bir dövüş stili olan Hayalet stilini öğrenmelidir.

    Ghost of Tsushima Trailer

    Ghost of Tsushima Oynanış Stili

    InFamous serisinin geliştiricileri tarafından yaratılan diğer oyunlara benzer şekilde, Ghost of Tsushima, üçüncü şahıs bakış açısı, açık dünya aksiyon oyunudur. Oyuncular haritada ata binerek ya da yaya olarak gezebilir. Geliştiriciler gizlilik sistemine güçlü bir vurgu yaptılar. Düşmanın sayılarda büyük avantajı vardır. Bu nedenle vereceğiniz silah kararları çok önemlidir. Gizlilik, Zeka ve duman bombaları da dahil olmak üzere rakiplerin dikkatini dağıtabilecek çeşitli araçlar kullanmak önemlidir.

    Oyun Kaç Saat Sürecek?

    Ghost of Tsushima ana görevler ve bazı ek görevlerle birlikte toplamda 30-40 saat sürmektedir. Bu görevlerin çoğu önemlidir. Bunları tamamlamak kahramanın ekipmanlarını yükseltmenize veya geliştirmenize yardımcı olur.

    Ghost of Tsushima Başlangıç Rehberi ve İpuçları

    Aşağıda maceralarına Tsushima adasında başlayacak acemi oyuncular için bazı yararlı ipuçları hazırladık. Bu yazıyı okumak Adada bir maceraya çıkmanızı kolaylaştıracaktır.

    • Herhangi bir zorluk seviyesi ayarlayabilirsiniz , çünkü kupaların hiçbiri bu konuyla ilişkili değildir. Normal ve yüksek zorluk seviyeleri arasında seçim yapmanızı öneririz.
    • L1 düğmesine basarak çözümleme becerisini geliştirin . Bu uygulama ve kısa eğitim, özellikle patronlarla yüzleşirken size yardımcı olacaktır. Ayrıca Perfect Parry yeteneğinin kilidini hızla açmaya çalışın.
    • Ne pahasına olursa olsun kırmızı saldırıları atlatmak zorundasın . Jin, bu düşman saldırılarını engelleyemez veya savuşturmaz.
    • Mavi saldırılar da tehlikelidir . Başlangıçta onlardan kaçınmalısınız. Ancak daha sonra, bu saldırıları çözümlemenize izin verecek bazı ayrıştırma ile ilgili yetenekleri etkinleştirebilirsiniz.
    • Düşmanlarınızı sersemletmek için kunai bıçaklarını kullanın . Hayrete düşmüş bir rakibe, düşmanın saldırınızı engelleme veya savuşturma riski olmadan kolayca saldırabilirsiniz.
    • Düşman liderlerine sürprizle saldırmak en iyisidir , çünkü daha güçlüler. Gizli bir saldırı lideri ciddi şekilde yaralayabilir veya anında öldürebilir.
    • Duruşunuzu size saldıran düşman türlerine uygun şekilde ayarlayın . Jin'in saldırıları, özellikle Üçgen düğmesi tarafından etkinleştirilen saldırılar daha etkili hale gelecektir.
    • Okçulara karşı dövüşler sırasında , özellikle de her okçu çığlığını duyduğunuzda kaçın . Daha sonra yansıtma okları yeteneğinin kilidini açabileceksiniz.
    • Mevcut ihtiyaçlarınızı karşılamak için kahramanın kıyafetini seçin, oyun dünyasını dolaşmak, sinsice dolaşmak ve doğrudan savaşmak için kendi favori kıyafetlerinize sahip olmaya değer.
    • İstatistiklerini artırmak için kahramanın silahlarını düzenli olarak yükseltin . Bu, rakiplerinizi daha hızlı ve daha kolay ortadan kaldırmanıza izin verecektir.
    • Harita üzerinde mümkün olduğunca çok soru işaretini ziyaret edin . Bunlar, örneğin, Jin'in istatistiklerini kalıcı olarak artıran benzersiz hazineleri veya ödülleri olan yerler olabilir.
    • Yüksek rakımlardan atlamayın . Jin, düşme hasarı nedeniyle yaralanabilir veya ölebilir. Güvenli bir şekilde inmek için etkileşimli çıkıntıları veya yolları arayın.
    • İlk hareketin tüm ana görevlerini hızla tamamlayın . Birçoğu size yay ve çengelli kanca gibi çok kullanışlı araçlar ve beceriler verecektir.
    • Efsanevi masallara ne kadar çabuk girerseniz o kadar iyidir . Bu yan görevlerin her birinin değerli bir ödülü vardır bir silah, bir zırh veya özel bir yetenek.
    • Rehineleri olan yerlere gizlice gir. Bir alarm verilirse, düşman onları öldürmeyi seçebilir ve bir sivilin ölümü başarısızlıkla sonuçlanabilir.
    • Mümkün olduğunca çok sayıda işçiliği materyalleri toplayın. Diğer şeylerin yanı sıra, ekipmanınızı yükseltmek ve tek kullanımlık ürünler satın almak için onlara ihtiyacınız olacak.

    Ghost of Tsushima İnceleme


    Önceki Haber
    LoL 30 Level Unranked Hesap Satışı

    LoL 30 Level Unranked Hesap Satışı

    4 yıl önce 10 dk okuma süresi

    LoL Unranked Hesap SatışıRiot Games'in yapımcılığını üstlendiği "League of Legends" oyuncular arasında LoL olarak bilinen moba oyununda dereceli oyuna girebilmek için 30. Seviye olmanız gerekmektedir. Günümüz şartlarında 30. Levele ulaşabilmek için haftalarca uğraşmanız gerekiyor. İtemsatış 30 Level Unranked Hesap Satışı ile sizi bu sorundan kurtarıyor. Sitemizden satın alacağınız hesaplar tamamen güvenli ve 1 Ay garantilidir. Stoklarımız sürekli olarak güncellenir ve satın alma işlemini yaptığı

    Sonraki Haber
    League of Legends Dereceli Sistemi

    League of Legends Dereceli Sistemi

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    League of Legends dünyadaki en büyük Espor organizasyonlarına sahiplik yapmaktadır. MOBA tarzı bu oyunda takımca vereceğiniz kararlar sizi galibiyete ya da mağlubiyete götürecek. Şampiyon seçim aşamasından, koridordaki her adımlarınız galibiyet yolunda önem taşımaktadır. İletişimi iyi olan takım her zaman kazanır.Peki bu dereceli sisteminde lig yükselebilmek için ne yapmamız gerekiyor? Acemi ve kötü oyuncularla nasıl eşleşmeyebiliriz? İşte League of Legends Dereceli Sistemi burada devreye giriyo

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim