+1 AY SONRA 10 YIL JETONU ALIYOR+HESABIN TÜM BİLGİLERİ DEĞİŞMEKTEDİR MAİL- ŞİFRE-TELEFON NO - MOBİL GUARD EKLEYEBİLİRSİNİZ +SATIN ALDIĞINIZDA HESABI KONTROL ETMENİZ İÇİN GİRİŞ BİLGİLERİNİ PAYLAŞIYORUZ.+SEÇKİN VE REKABETÇİ RANK : 20k ELO yoldaş Global+REKABETÇİ WİN SAYISI:...
Teslimat Süresi : | 3 Saat içerisinde |
Prime Durumu: | Evet Prime |
Rank (Rütbe): | Belirsiz |
Steam Yılı: | 7-9 Yaş |
Faceit: | Bağlı Değil |
Madalya Sayısı: | 10+ |
Takas Banı: | Yok |
Topluluk Banı: | Yok |
Overwatch Ban: | Yok |
Vac Ban: | Yok |
İlk Mail: | Var |
Mail Devir: | Mail Değişimi Yapılacak |
Hesap Sahipliği: | 2.Sahibiyim |
Ülke: | Türkiye |
+1 AY SONRA 10 YIL JETONU ALIYOR
+HESABIN TÜM BİLGİLERİ DEĞİŞMEKTEDİR MAİL- ŞİFRE-TELEFON NO - MOBİL GUARD EKLEYEBİLİRSİNİZ
+SATIN ALDIĞINIZDA HESABI KONTROL ETMENİZ İÇİN GİRİŞ BİLGİLERİNİ PAYLAŞIYORUZ.
+SEÇKİN VE REKABETÇİ RANK : 20k ELO yoldaş Global
+REKABETÇİ WİN SAYISI: 399 WİN
+GÜVEN FAKTÖRÜ: YEŞİL (GARANTİLİDİR TÜM HESAPLARIMIZIN GÜVEN FAKTÖRÜ YÜKSEKTİR)
+CS2 OYNAMA SAATİ:2031
+CS2 LEVELİ: 7 LEVEL
+STEAM OLUŞTURMA TARİHİ :KASIM 2015 (10 YIL JETONU 1 AY SONRA ALACAK)
+PRİME DURUMU:SEÇKİN PRİME ( SEÇKİN MAÇLARINI DİREK OYNAYABİLİRSİNİZ)
+MADALYALAR: 2016 HİZMET MADALYASI / 2018 HİZMET MADALYASI / 5 YIL TECRÜBE JETONU / 10 YIL TECRÜBE JETONU ALACAK 5 MAYISTA / GLOBAL OFNESİVE JETONU /SADAKAT ROZETİ = 7 MADALYA (2025 HİZMET MADALYASINI VE 10 YIL TECRÜBE JETONU ALDIĞINIZDA TOPLAMDA 9 MADALYANIZ OLUR)
+VAC BAN -- OW BAN -- TOPLULUK BANI VS YOKTUR.
+HERHANGİ BİR HİLE VS KULLANIMI KESİNLİKLE YOKTUR
Bu ilana ait soru bulunmamaktadır.
Aşağıdaki butona tıklayarak merak ettiklerinizi satıcıya sorabilirsiniz.
Satıcı değerlendirmesi, bu satıcının daha önce satış yaptığı üyeler tarafından yapılan yorum ve puanlamasının bütünüdür.
Değerlendirme sıralaması neye göre yapılır ?Değerlendirmeler, değerlendirmeyi yapan kullanıcıların itemsatış seviyelerine göre büyükten küçüğe olarak yapılmaktadır. Özel statüde ki üyelerimizin değerlendirmeleri en üstte gözükmektedir.
İtemSatış.com geliştirdiği Güvenli Ticaret Sistemi Yazılımı ile alıcı ve satıcı arasında güven köprüsü oluşturur. Bu sistemin amacı dolandırıcılığın önüne geçmek ve üyelerimizi korumaktır. Aşağıdaki kurallara uyarak kendinizi çok yüksek oranda korumaya alabilirsiniz.
Aşağıda hem alıcı, hem satıcı olarak nasıl güvenli alışveriş yapabileceğiniz yazmaktadır.
Not: Yukarıdaki bilgiler otomatik teslimatlı ürün (stoklu) satış yapıyorsanız geçerlidir. Manuel teslimat ürünlerde satış sonrası bildirimler sayfasına bağlanarak öncelikle ürünü teslim edeceğinize hazır olduğunuzu bildirmeniz, ardından ürünü teslim edip teslimatı tamamladım butonuna tıklamanız gerekmektedir. Eğer bu işlemler yapılmaz ise sipariş iptal olabilir.
Alışveriş işlemleri canlı destek üzerinden yapılmaz. Yaptığınız işlemlerde paranız %100 İtemsatış güvencesindedir. Alışverişi tamamlayıp onay verene kadar paranız kesinlikle satıcıya gönderilmez. Yaşanabilecek her türlü sorun ve aklınızdaki sorular için destek talebi oluşturarak veya canlı destek üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.
Hem alıcı hem satıcının sipariş boyunca video kaydı alması ve gerekli durumlarda bunu bize ulaştırması zorunludur.
Keyiflı alışverişler dileriz!
Buraya tıklayarak yardım merkezi sayfamıza ulaşabilirsiniz, Üyelerimiz tarafından sıkça sorulan sorular yardım merkezinde listelenmektedir.