Bu ilanın yayın süresi sona erdi

    İlanın yayın süresi sona erdiği için herhangi bir işlem gerçekleştiremezsiniz.

    image

    #193794LOL 182 KOSTÜM PLAT ESNEK VE RANKED SEZON 2 DEN BERİ

    HESAP MÜKEMMEL ALMAYAN KAÇIRIR VALORANT HESABI OLARAK + PLAT 2 İÇİNDE FULL HERO EJDER VANDAL 2 SEZON BATTLEPASS FULLDÜRFİZZ TR 3 GEÇEN SEZON BU SEZON 40

    3 Saat İçerisinde Teslimat
    Kalan süre : Hesaplanıyor..
    0 Başarılı İşlem
    Satıcının Tüm ilanları
    750,00 TL
    İlan Ücreti

    HESAP MÜKEMMEL ALMAYAN KAÇIRIR

    VALORANT HESABI OLARAK + PLAT 2

    İÇİNDE FULL HERO EJDER VANDAL 2 SEZON BATTLEPASS FULLDÜR

    FİZZ TR 3 GEÇEN SEZON BU SEZON 40

    Soru bulunamadı

    Bu ilana ait soru bulunmamaktadır.
    Aşağıdaki butona tıklayarak merak ettiklerinizi satıcıya sorabilirsiniz.

    Satıcı değerlendirmesi yok!
    Bu satıcının henüz bir satış tecrübesi bulunmuyor, Satıcı değerlendirmesi satış işlemi yapıldıktan sonra alıcının satıcıyı değerlendirdiği bir platformdur.
    Satıcı değerlendirmesi nedir ?

    Satıcı değerlendirmesi, bu satıcının daha önce satış yaptığı üyeler tarafından yapılan yorum ve puanlamasının bütünüdür.

    Değerlendirme sıralaması neye göre yapılır ?

    Değerlendirmeler, değerlendirmeyi yapan kullanıcıların itemsatış seviyelerine göre büyükten küçüğe olarak yapılmaktadır. Özel statüde ki üyelerimizin değerlendirmeleri en üstte gözükmektedir.

    İtemSatış.com geliştirdiği Güvenli Ticaret Sistemi Yazılımı ile alıcı ve satıcı arasında güven köprüsü oluşturur. Bu sistemin amacı dolandırıcılığın önüne geçmek ve üyelerimizi korumaktır. Aşağıdaki kurallara uyarak kendinizi çok yüksek oranda korumaya alabilirsiniz.

     

    Havuz Sistemi ile Güvenli Alışveriş Nasıl Yapılır? Sistem nasıl çalışıyor?

    Aşağıda hem alıcı, hem satıcı olarak nasıl güvenli alışveriş yapabileceğiniz yazmaktadır.


    Alıcı Olarak Güvenli Alışveriş:

    • Bakiye yükleme aşamasında kart bilgileriniz asla kayıt edilmez, Türkiye'nin en güvenli ödeme sistemleri olan PayTR, Gpay, Papara ve Tosla gibi firmalar ile çalışıyoruz.
    • İlanı satın almadan önce mutlaka satıcıya mesaj atıp tüm detayları öğrenin. Anlaşma sonrasında ilan satın al butonuna tıklayınız.
    • Satın alım sonrası satıcıya SMS gönderilir ve ürünü belirttiği teslimat süresi içinde sohbet sayfasından size iletmesi gerekir.
    • Aldığınız ürünü tamamen sahip olmadığınız sürece asla siparişi onaylamayınız. Siparişi onaylarsanız para satıcının hesabına aktarılır. Bu süreçten sonra ise iade bizim tarafımızdan yapılamaz.
    • Siparişi bildirimlerim sayfasından onaylayarak parayı satıcıya aktarabilirsiniz. Eğer 24 saat içerisinde hiçbir işlem yapmazsanız işlem sistem tarafından otomatik onaylanır.
    • Bu yüzden eğer sipariş size teslim edilmediyse 24 saat sonra ermeden önce iade talebin bulunun. Kanıtlarınızı videolu olmalıdır. Sistem yöneticileri 12-48 saat içerisinde işlemi inceleyecektir.


    Satıcı Olarak Güvenli Alışveriş:

    • Alıcınız size chat üzerinden ulaştığında tüm sorularını şeffaf bir şekilde cevaplamalısınız. Üslubunuz her zaman seviyeli olmalıdır.
    • Alıcınız ürünü satın aldığında size SMS, e-posta ve site içi bildirim gelecektir. Bildirimler geldikten sonra alıcıya chat sistemimiz üzerinden ürün teslimatını yapmalısınız.
    • Alıcıya ürünü tamamen teslim etmeden önce asla onay istemeyiniz. Bu durum hesabınızın yasaklanmasına sebep olabilir.
    • Teslimat sonrası alıcınızın onay vermesi için 24 saat süresi bulunur. Eğer alıcınızı ikna ederseniz bu süre öncesinde onaylamasını talep edebilirsiniz.
    • Eğer alıcını 24 saat boyunca hiçbir işlem yapmazsa sipariş sistem tarafından otomatik onaylanır ve para bakiyenize aktarılır.


    Not: Yukarıdaki bilgiler otomatik teslimatlı ürün (stoklu) satış yapıyorsanız geçerlidir. Manuel teslimat ürünlerde satış sonrası bildirimler sayfasına bağlanarak öncelikle ürünü teslim edeceğinize hazır olduğunuzu bildirmeniz, ardından ürünü teslim edip teslimatı tamamladım butonuna tıklamanız gerekmektedir. Eğer bu işlemler yapılmaz ise sipariş iptal olabilir.
     

    Alışveriş işlemleri canlı destek üzerinden yapılmaz. Yaptığınız işlemlerde paranız %100 İtemsatış güvencesindedir. Alışverişi tamamlayıp onay verene kadar paranız kesinlikle satıcıya gönderilmez. Yaşanabilecek her türlü sorun ve aklınızdaki sorular için destek talebi oluşturarak veya canlı destek üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

    Hem alıcı hem satıcının sipariş boyunca video kaydı alması ve gerekli durumlarda bunu bize ulaştırması zorunludur.

    Keyiflı alışverişler dileriz!

    1. İlanınız satın alındığında size SMS, e-posta ve site içi bildirim gönderiyoruz. Bu mesajda alıcınızın kullanıcı adı bulunur, bu kişi hariç kimseye teslimat yapmayınız.
       
    2. Lütfen sistem tarafından mesaj ve bildirim gelene kadar kimseye ürünü teslim etmeyin. Aksi taktirde İtemsatış olarak size yardımcı olamayız. Size bu konuda zorlama yapan kişileri canlı desteğimize 7/24 bildirebilirsiniz.
       
    3. Oyun içi Gold, Item, Skin, Pet ve Trade yoluyla yapılan teslimatlarda çok dikkatli olunuz. Çoğu kategoride alıcınızın oyun içi kullanıcı adı size bildirimlerinizden gönderilir. Yine de chat sayfasından alıcı ile iletişim kurun ve kullanıcı adını teyit edin ve teslimatı yaparken video kaydı almayı unutmayın.
       
    4. İtemsatış ekibi size hiçbir oyun içerisinden asla DM (mesaj) atmaz. Sohbet sayfasından asla normal kullanıcı gibi mesaj atmaz. Canlı destek harici kimseyle alışveriş hakkında konuşmayın. Kendini yetkili olarak tanıtan kişilere item, gold, hesap bilgilerinizi vermeyin. Bu kişileri hemen canlı desteğe ihbar ediniz.
       
    5. Yaptığınız hatalı teslimat durumunda İtemsatış.com hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmez. Ürün başlığı, açıklaması ve görselinde bilgisi bulunan ürünü teslim etmelisiniz.
       
    6. Alıcı ile sadece sitemiz üzerinden mesajlaşın. Telefon numarası, oyun içerisinden konuşarak yaptığınız işlemlerde size destek sağlayamayız. Sitemiz üzerinden konuşursanız dolandırılmazsınız ve size her zaman destek sağlayabiliriz.
       
    7. Hesap alışverişlerinizde şifreyi ve mail adresini tamamen üzerinize almadan, siparişi teslim aldığınızı onaylamayın. Tüm bilgilerin tamamen sizde olduğundan emin olduktan sonra onay işlemini yapabilirsiniz. İtemsatış sadece hesap alışverişi aşamasında sizi korumakla yükümlüdür. Hesap alışverişi gerçekleştikten sonra çıkacak sorunlardan İtemsatış sorumlu tutulamaz. Alışverişten sonraki süreç tamamen alıcı ile satıcı arasındadır. Gerekli durumlarda arabuluculuk yapmaktayız.
       
    8. Alışverişlerde takas tamamen yasaktır ve asla takas yoluyla yapılan alışverişlere destek sağlayamayız.

    Aşağıdaki adımları takip ederek ilanınızı sorunsuzca satabilir/alabilirsiniz. Yaşanabilecek her türlü sorunda canlı desteğimize başvurunuz. Alıcı/Satıcı ile sadece sitemiz üzerinden mesajlaşın.

    • İtemsatış alışveriş süreci sona erene kadar ücretinizi güvene almaktadır. Alışveriş sonrası süreçte iade, teknik destek gibi konulardan ürünün satıcısı sorumludur.
    • İlan başlığı ve açıklamasında telefon numarası, sosyal medya hesabı paylaşmak yasaktır, tespiti halinde ilan ve hesabınız kapatılır.
    • Takas işlemleri kesinlikle yasaktır ve oluşabilecek sorunlarda her iki tarafa da destek sağlanmamaktadır.
    • Hesap satışlarında eğer satıcı hesabı geri alma girişiminde bulunursa ve alıcı şikayette bulunduğunda satıcının tüm kişisel bilgileri savcılık ile paylaşılacaktır.

    Yardıma mı ihtiyacınız var?

    Buraya tıklayarak yardım merkezi sayfamıza ulaşabilirsiniz, Üyelerimiz tarafından sıkça sorulan sorular yardım merkezinde listelenmektedir.

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim