Valorant Oyununda PEEK nasıl atılır?

    Valorant Oyununda PEEK nasıl atılır?

    Büyük çaplı FPS oyunu olan Valorant'ta Peek nasıl atılır incelemesini yaptığımız yeni haberimiz çıktı!

    Valorant'ta düşmana göre konum nasıl alınır ? PEEK nasıl atılır?


    5’e 5 karakter tabanlı nişancılık oyunu olan Valorant’ta nasıl daha yüksek liglere çıkabileceğimiz oyunda rakibe karşı kazandığımız turlara bağlıdır. Silahlarla ve taktiksel zekayla saldıracağın ve savunacağın toplamda 13 tur bulunur. Her turda tek bir cana sahip olduğun için hızlı düşünmen ve düşmana olan konumunu iyi ayarlaman gerekir. Oyun içinde konum almaya “ Peek “ adı verilir. 


    Valorant Oyununda PEEK nasıl atılır?


    İlk Adım: Kafadan vurmak amacıyla tek adımlık peek denemesidir. A ve D tuşları kullanılarak sağ ve sol yapmak suretiyle kafadan isabet etme denemesi yapılır. Bu tarz durumlarda Operatörden tek yememek için kendinizi karşı rakibe savunmasız bir şekilde göstermemeniz gerekir.


    İkinci Adım: Rakibin senden önce pozisyon alması durumunda kafa aim’ini bozmak için başvurulan peeklerken “Ctrl” tuşunu kullanarak eğilmek ve bu sayede tek yemeyerek rakibi alt edebilmek üzere yapılan stratejidir. 


    Üçüncü Adım: “Shift” tuşu ile peek atacağınız bölgeye yaklaşıp tuşu son anda bırakarak yapılan ses verme işlemidir. Bu adımda amaçlanan hedef; karşı rakibe yaklaştığını belli etmeden tek ve az ses vererek vuruş denemesi yapmaktır. 


    Dördüncü Adım: Son olarak arkadaşlarınızdan destek alarak yapabileceğiniz vuruş denemesidir. Bunun için herhangi bir takım arkadaşınız karşı rakibe kendini gösterir ya da ses verir. Takım arkadaşınıza odaklanan rakibi aldığınız konumdan vurabilir ve turu kazandırabilirsiniz. 


    Valorant Oyununda PEEK nasıl atılır?


    Bu dört aşamadan oluşan peek yöntemleriyle şuanda bulunduğunuz ligin üzerine çıkabilir, daha iyi konum alarak düşmanlarınız hakkından gelebilir ve oyundan daha fazla haz alabilirsiniz.


    Valorant oyununda çetin mücadeleler içerisindeyken kullanabileceğiniz silah kaplamalarını İtemsatış.com ayrıcalığı ile indirimli vp satın alın. Ayrıca sitemizde Valorant Hesap satışı yaparak para kazanabilir, ekstra olarak kendinize yeni bir Valorant Hesap satın alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Rise Online Nedir?

    Rise Online Nedir?

    2 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Rise Online Nedir ? Rise Online RokoSoft tarafından hazırlanan ücretsiz erişebileceğiniz bir MMORPG oyunudur. Oyunda ''Protean'' ve ''Lunaskar'' ırklarının mücadelesiyle karşılaşırsınız. 15 Nisan 2022 tarihinde ilk resmi sunucusunu başlatmış olan Rise Online Türkiye'nin ilk yerli MMORPG oyunudur. MMORPG Nedir? Çok sayıda oyuncunun bilgisayarlarından ya da oyun konsollarından internetini kullanarak birlikte oyun oynadığı, oyun içinde çeşitli karakterlere büründüğü büyük türde video oyunlarıdır.Ri

    Sonraki Haber
    Valorant E-Pin

    Valorant E-Pin

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Valorant E-Pin  Valorant çalışanları oyunu oynarken kullanılan silahları daha da güzelleştirmek, onlara daha şık görünüm katmak için her silaha yeni bir kostüm çıkarır.Bu görünüş ve kaplamalar oyuncuların büyük oranda dikkatini ve ilgisini çeker. Oyun içerisinde her tarzda ve tüm oyunculara hitap edecek bir çok kaplama bulunur. Bu kaplamalara erişmek için ''Valorant Points'' satın almanız gerekmektedir. Bu alımı gerçekleştirme yollarından birisi ''E-pin'' kodlarıdır. Bu kodlar satın alım gerçekl

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim