Valorant Neon Oynanış Rehberi

    Valorant Neon Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde Valorant oyunundaki Neon adlı ajanın detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıdaki kısımda.

    Neon Yetenekleri

    ROL: Düellocu


    C Yeteneği: HIZ ŞERİDİ

    Önüne doğru, kısa veya bir yüzeye çarpana kadar ilerleyen iki enerji hattı çıkarmak için ATEŞ ET. Bu enerji hatları, görüşü engelleyen ve içinden geçen düşmanlara hasar veren statik elektrik duvarlarına dönüşür.

    • 1 adet yetenek barı bulunmaktadır.

    Valorant Neon Oynanış Rehberi



    Q Yeteneği: ELEKTRO OK

    ANINDA bir enerji oku fırlat. Ok bir kere seker. Ok bir yüzeye çarptığında sersemletici bir patlamayla altındaki zemine elektrik akımı verir.

    • 2 adet yetenek barı bulunmaktadır.

    Valorant Neon Oynanış Rehberi



    E Yeteneği: YÜKSEK DEVİR

    Neon'u hızlandırmak için ANINDA gücünü odakla. Yükü dolduğunda, SAĞ TIK'la elektrikli kayma hareketini etkinleştir. Her iki skorda bir kayma hareketinin yükü dolar.

    • Yüzdelik olarak hareket yükü artışı alır yük bittiğinde Neon bu yeteneği etkinleştiremez.

    Valorant Neon Oynanış Rehberi



    Ulti Yeteneği: ENERJİ PATLAMASI

    Neon'un tüm gücünü ve hızını kısa bir süreliğine etkinleştir. Gücünü, hareket ederken isabetliliği yüksek olan ölümcül bir ışın saldırısına dönüştürmek için ATEŞ ET. Aldığın her skorla birlikte bekleme süresi sıfırlanır.

    • Tıpkı E yeteneğinde olduğu gibi yüzdelik olarak hareket yükü artışı kazanır ve bittiği zaman Ulti yeteneğide sıfırlanır.
    • 7 adet yetenek barı bulunmaktadır.

    Valorant Neon Oynanış Rehberi


    Neon Nasıl Oynanır?

    Neon oynarken tıpkı karakterin dizaynı gibi hızlı oynanabilen bir karakterdir. Neon'un temel yeteneği olan E yeteneği sayesinde takım savaşlarına hızlı bir şekilde koşarak yetişebilir. E yeteneğinizin bir diğer özelliği ise farenizdeki SAĞ TIK tuşuyla hızlı bir şekilde kayarak dikkat dağıtıp ateş edebilirsiniz. Neon'un içeri kolay bir şekilde sızmasını sağlayan C yeteneği ile her iki tarafı kapatarak kolay bir şekilde alanı ele geçirmeye yardımcı olur ve düşmanlarınızın dikkatini dağıtırsınız. Neon'un bir dikkat dağıtıcı yeteneği ise Q yeteneğidir. Q yeteneği gerçekleştiği esnada seken bir atış yaparak bölgede bulunan tüm rakipler sersemleyerek avantajı elinize geçirebilirsiniz. Son olarak Ulti yeteneğinizi açarak hız artışı almaya başlar ve yeteneğiniz bir yıldırım işaretine dönüşerek rakiplere vurmanızı kolay hale  getirir. Ulti yeteneğinin bitme esnasında Neon tekrardan bu yeteneği kullanamaz. Diğer yetenekleri kullanabilmek içinse Farenizin orta tuşu ile silah seçebilirsiniz ancak Ulti yeteneğiniz bu esnada devam etmiş olacaktır. Neon'un hızlı oynanış şeklinizle rakipleri kolayca alt ederek zafere ulaşabilirsiniz.


    Neon Hikayesi

    Filipinli Ajan Neon, şoke edici bir hızla öne atılır ve bedeninin ürettiği biyoelektrik dalgalarını düşmanların üstüne salar. Düşmanları gafil avlamak için yarışırcasına koşar ve hepsini yıldırım hızıyla indirir.


    Neon Montaj Videosu


    Valorant Alışverişi

    Valorant Neon Oynanış Rehberi


    Valorant Points

    Valorant Neon Oynanış Rehberi


    Önceki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Renata Glasc Oynanış Rehberi

    League of Legends Yeni Şampiyon Renata Glasc Oynanış Rehberi

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    League of Legends Nedir?League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Beşerli iki takımdan oluşan bu oyunda 150'den fazla şampiyon arasından tercih yapılarak, kendinize özgü eşya düzeni oluşturduğunuz ve rakibin kulelerini yıkarak onları bozguna uğrattığınız rekabetçi çevrimiçi bir oyundur.Yeni Şampiyon Renata Glasc YetenekleriPasif Yeteneği: NüfuzRenata

    Sonraki Haber
    Valorant Yoru Rework Geliyor

    Valorant Yoru Rework Geliyor

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Valorant'ın ilk çıktığında sevilen Ajanlarından birisi olan Yoru karakteri ustalaşması ve hedef alınma konusunda yetenekleri diğer Ajanlara göre biraz daha zayıf olduğu göz önündeydi. Topluluk tarafından artık az oynanan ve ara sıra oynanabilecek bu karakter Riot Games tarafından Q yeteneği hariç bütün yetenekleri değişecek. Yoru Güncellemesi Tüm YetenekleriC Yeteneği: Fake At Yoru yeteneği kullanma aşamasında kendine benzeyen bir klon gönderebilir. Klonu gören takım arkadaşlarınız rahatlıkla bu

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim