Valorant Chamber Oynanış Rehberi

    Valorant Chamber Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde Valorant oyunundaki Chamber adlı ajanın detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıdaki kısımda.

    Chamber Yetenekleri

    C Yeteneği: Kartvizit

    Düşmanlar için etrafı tarayan bir tuzak YERLEŞTİR. Görünen düşmanlar tuzağın menzili içine girdiğinde, tuzak geri sayıma başlar. Tuzak devreye girdiğinde etki alanını stabil olmayan bir hale getirerek içinde bulunan düşmanları yavaşlatır.

    • Bu yeteneği kullanıraken duvar yanına geçen bölgelere atabilirsiniz. 
    • 2 Adet Yetenek Barı bulunuyor 

    Valorant Chamber Oynanış Rehberi


    Q Yeteneği: Kelle Avcısı

    Ağır bir tabanca kuşanmak için ETKİNLEŞTİR. Tabancanın ALTERNATİF ATIŞI nişan almanı sağlar.

    • 8 Adet mermisi bulunur ve mermileri almak için para harcanamnız gerekir.
    • 8 Adet yetenek barı bulunuyor 

    Valorant Chamber Oynanış Rehberi


    E Yeteneği: Buluşma

    İki tane IŞINLAYICI yerleştir. Işınlayıcılardan birinin menzilinde ve yerde dururken, TEKRAR ETKİNLEŞTİREREK hızlıca diğer ışınlayıcıya ışınlan. Işınlayıcıları TEKRAR YERLEŞTİRMEK üzere bıraktığın yerden alabilirsin.

    • Yeteneği almaya gerek yoktur Chamber'ın özel yeteneğidir.
    • 2 Adet kullanımı bulunmakta 

    Valorant Chamber Oynanış Rehberi


    Ulti Yeteneği: Keskin Tarz

    Doğrudan isabet ettiği düşmanları anında öldüren güçlü ve özel bir keskin nişancı tüfeği kuşanmak için ETKİNLEŞTİR. Düşmanı öldürdüğün yerde, içine giren düşmanları yavaşlatan bir etki alanı oluşur.

    • 5 Adet mermisi bulunuyor
    • 7 Adet Yetenek Barı bulunuyor 

    Valorant Chamber Oynanış Rehberi


    Chamber Nasıl Oynanır?

    Chamber oynarken ilk olarak bedava olan yeteneğiniz E yeteneğiniz açılmaktadır. E yeteneğini sabit ve hızlı bir şekilde kullanılmalıdır. Atış esnasında bu yeteneği kullanarak öldürdüğünüz rakiplerden uzaklaşıp avantajı ele geçirebilirsiniz ve bu sayede düşmanınızın kafası karışacaktır. Chamber oynarken Q yeteneğinizin kullanımı tıpkı SHERIFF'e benzer ve 8 adet yetenek barı bulunuyor ver her yetenek barı 1 mermiye alınır. Aldığınız mermilere göre oyunun akışı sizlere fayda sağlar ve hızlı bir şekilde düşmanlarınıza karşı durabileceksiniz. Ek olarak dürbün yeteneğini açarak düşmanlara daha kolay nişan alabilirsiniz. C yeteneğinizde savunma tarafınızda size çok lazım olacak. Duvar yanlarına koyacağınız bu yetenek sayesinde bu tuzağa yakalanan rakipleri yavaşlatıp size sinyal gönderir rakipler yavaşlayacağı için hemen oradaysanız kolay bir şekilde rakiplerinizi alt edebilirsiniz.


    Chamber'ın Ulti yeteneği tıpkı Operator'de olduğu gibi kocaman bir keskin nişancı tüfeği çıkarır ve 5 adet mermisi bulunur. Ulti yeteneğiniz sayesinde rakipleri hızlı bir hamleyle onları vurabilirsiniz ve ardından E yeteneğinizle birlikte kaçabilirsiniz. Bir rakibi bu yetenek sayesinde öldürdüğünüzde yerde yavaşlatma alanı oluşur ve bölgedeki rakiplerde bu sayede yavaşlar tıpkı C yeteneğinde olduğu gibi. Chamber rakipleri şaşırtma ve bölge ele geçirme konusunda ustadır ve bununla birlikte rakipleri alt edip zafere ulaşabilirsiniz.




    Chamber Hikayesi

    Her daim şık ve tam teçhizat dolaşan Fransız silah tasarımcısı Chamber, ölümcül isabetliliğiyle rakipleri ortadan kaldırıyor. Özel yeteneklerini kullanarak görüş mesafesi sağlar, uzaktaki rakipleri avlar ve her plana mükemmel bir şekilde uyum sağlar.




    Chamber Montaj Videosu




    Valorant Alışverişi

    Valorant Chamber Oynanış Rehberi




    Valorant Points

    Valorant Chamber Oynanış Rehberi


    Önceki Haber
    İndirimli Epin Alın!

    İndirimli Epin Alın!

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Ekstra indirimli E-PİN kod satışıSitemizde online oyunların E-pin kodları her daim indirimli olarak satılmakta. Fakat yeni kampanyamız Günün Fırsatları sayesinde artık 24 saatte bir 4 ürüne ekstra indirim uygulanacaktır. İndirimli ürünler her gece 00:00'da değişir ve siz değerli üyelerimizin anında satın alabileceği şekilde stoklarda bulunur.Aşağıdaki linkten sayfaya ulaşabilirsiniz.https://www.itemsatis.com/gunun-firsatlari.htmlÖrnek indirim görseliHemen satın al butonuna bastığınız anda ürünün

    Sonraki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Renata Glasc Oynanış Rehberi

    League of Legends Yeni Şampiyon Renata Glasc Oynanış Rehberi

    2 yıl önce 10 dk okuma süresi

    League of Legends Nedir?League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Beşerli iki takımdan oluşan bu oyunda 150'den fazla şampiyon arasından tercih yapılarak, kendinize özgü eşya düzeni oluşturduğunuz ve rakibin kulelerini yıkarak onları bozguna uğrattığınız rekabetçi çevrimiçi bir oyundur.Yeni Şampiyon Renata Glasc YetenekleriPasif Yeteneği: NüfuzRenata

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim