Valorant Gekko Oynanış Rehberi (Gameplay)

    Valorant Gekko Oynanış Rehberi (Gameplay)

    Bugünkü yazımızda sizlere Valorant oyununa gelmiş olan yeni ajan Gekko'nun oynanışını ve hakkındaki öğrendiğimiz bilgileri aktaracağız.

    Rolü: Öncü

    Köken: ABD

    Los Angeles çocuğu olan Gekko, tatlı canavarlardan oluşan belalı tayfasına liderlik etmekte. Gekko'nun tayfası ileri atılarak düşmanların başına bela olur. Sonrasında Gekko onları toplar ve birlikte tekrar bela olacak düşman aramaya koyulurlar.


    Q - KANKUŞ


    Kankuş'u KUŞAN. Kankuş'u düşmanları arayıp bulmak üzere göndermek için ATEŞ ET. Kankuş gördüğü ilk düşmana doğru sersemletici bir patlama oluşturur. Kankuş'un Spike'ı yerleştirmesini ya da imha etmesini sağlamak için bir Spike bölgesine ya da yerleştirilmiş bir Spike'a nişan alırken ALT. ATIŞ'a bas. Spike'ı yerleştirmek için Gekko'nun Spike'ı almış olması gerekir. Kankuş süresi dolduğunda pasif bir küreye dönüşür. Onu geri almak ve kısa bir bekleme süresinin ardından bir Kankuş yükü daha edinmek için küreyle ETKİLEŞİME GİR.


    Valorant Gekko Oynanış Rehberi (Gameplay)


    Valorant oyununda bu zamana kadar gelmiş en efektif yetenek olabileceğini düşündüğümüz tek yetenek diyebiliriz. Hem karşısındaki karakteri sersemletebiliyor hem spike kurabiliyor hem de çözebiliyor. Bunlardan birini yaptınız diyelim yeteneği yerden tekrar alarak kullanabiliyorsunuz. (Spike'ı kurması için spike Gekko ajanında olması gerekir.)


    Valorant Gekko Oynanış Rehberi (Gameplay)


    Clutch zamanlarında çok üstün bir karakter olabileceğini düşünüyoruz çünkü bu yeteneği ile düşmanları şaşırtabilir ve üstünlük kurabilirsiniz.


    Valorant Gekko Oynanış Rehberi (Gameplay)


    E - ŞAŞKIN


    Şaşkın'ı KUŞAN. Şaşkın'ı fırlatmak için ATEŞ ET. Şaşkın görüşüne giren düşmanlara plazma atar. Plazmanın isabet ettiği düşmanlar kör olur. Şaşkın süresi dolduğunda pasif bir küreye dönüşür. Onu geri almak ve kısa bir bekleme süresinin ardından bir Şaşkın yükü daha edinmek için küreyle ETKİLEŞİME GİR.


    Valorant Gekko Oynanış Rehberi (Gameplay)


    Uçan bir kör etme makinesi olarak adlandırabileceğimiz bir yetenektir. Hava fırlattıktan sonra hem info alabilirsiniz hem de karşınızdakini kör edebilirsiniz. Bu yeteneğimizde yeniden kullanılabilir, yerden toplamanız gerekmektedir.


    Valorant Gekko Oynanış Rehberi (Gameplay)


    C - POFUDUK TARLASI


    Pofu'yu KUŞAN. Pofu'yu bomba gibi fırlatmak için ATEŞ ET. Alçaktan fırlatmak için ALT. ATIŞ'a bas. Pofu indiği yerde büyük bir alana yayılır ve kısa bir gecikmeden sonra patlar.


    Valorant Gekko Oynanış Rehberi (Gameplay)


    Oyun içerisinde bulunan Sage'in yavaşlatan küre yeteneği ve Breach'in artçı sarsıntı yeteneğinin karışımı gibi bir yetenek karşımıza çıkmış. Yetenek oldukça büyük bir alanı kaplıyor ve yetenek kullanıldıktan belirli bir süre sonra patlıyor. Skill'in tam ortasında durmanızı hiç önermiyoruz çünkü ölmemek gibi bir ihtimaliniz yok.


    Valorant Gekko Oynanış Rehberi (Gameplay)


    Ulti - ZORBA


    Zorba'yı KUŞAN. Zorba'nın zihnine girerek onunla düşman bölgesinde gezinmek için ATEŞ ET. Zorba'nın ileri atılıp patlayarak küçük bir alandaki düşmanları alıkoyması için ETKİNLEŞTİR. Zorba süresi dolduğunda pasif bir küreye dönüşür. Onu geri almak ve kısa bir bekleme süresinin ardından bir Zorba yükü daha edinmek için küreyle ETKİLEŞİME GİR. Zorba yalnızca bir kere geri alınabilir.


    Valorant Gekko Oynanış Rehberi (Gameplay)


    Ayaklı Killjoy Ultisi, Zorba adlı canavar kankamızı kullanarak karşı düşmanlara doğru giderek adeta bir killjoy ultisinin ayaklı haline bürünüyoruz, Düşmanlara çarpmanız durumunda sersemletici etkisi bulunuyor. (Killjoy ajanının ultisi kadar uzun süre sersemletmediğini unutmayın.) Ulti olsa dahi bu yeteneği de yerden tekrar toplayarak kullanabilirsiniz.


    Valorant Gekko Oynanış Rehberi (Gameplay)


    Valorant oyun tarihi boyunca karşımıza çıkan en efektif ajan diyebileceğimiz Gekko ve tatlı canavarları, oyun içerisinde bizlere şaşırtıcı bir oyun deneyimi yaşatacaktır.


    Peki ya oyun içerisinde gelen bu yenilikleri nasıl mı satın alacaksınız?

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html bu bağlantı üzerinden hemen ucuza VP satın alabilir ve yeniliklere ilk siz kavuşabilirsiniz.


    Önceki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Milio Sızdırıldı

    League of Legends Yeni Şampiyon Milio Sızdırıldı

    1 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon MilioLeague of Legends oyuncuları, oyunun en yeni şampiyonu Milio'yu merakla bekliyorlar. Milio, Destek rolünde oynayan ve ateş büyüsüyle takım arkadaşlarını iyileştirebilen bir çocuk olarak Sihirdar Vadisine gelmektedir.Milio YetenekleriQ yeteneği, alev fırlatarak düşmanları sersemleten ve yavaşlatan küçük bir alan oluşturur. Bu yetenek, Milio'nun takım arkadaşlarının güvenliğini sağlamasına ve düşmanları kontrol altına almasına yardımcı olur.W yeteneği ise geniş bir alan oluşturu

    Sonraki Haber
    LoL Yeni Aurelion Sol Oynanış Rehberi

    LoL Yeni Aurelion Sol Oynanış Rehberi

    1 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Aurelion Sol, League of Legends oyununun ilginç ve farklı bir şampiyonudur. Yıldızların yaratıcısı olarak adlandırılan Aurelion Sol, güçlü yetenekleri ve takımını destekleme kabiliyeti ile bilinir. Bu rehberde, Aurelion Sol'un yeni hali ile nasıl oynanacağına dair birkaç ipucu ve taktik sunacağız.Aurelion Sol'un YetenekleriPasif Yeteneği: Kozmik HâkimAurelion Sol'ün hasar veren yetenekleri rakipleri Yıldız Tozu'na dönüştürür ve bu, Aurelion Sol'ün her bir yeteneğini kalıcı olarak güçlendirir.Q Y

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim