ZywOo 2020’nin En İyi CS:GO Oyuncusu Seçildi

    ZywOo 2020’nin En İyi CS:GO Oyuncusu Seçildi

    Fransız genç oyuncu ZywOo, HLTV tarafınca 2020 yılının en iyi CS:GO oyuncusu seçildi. Geçtiğimiz yıl de aynı ödüle layık görülen başarıya ulaşmış oyuncu, Team Vitality ile olan sözleşmesini 5 sene uzatma sonucu aldı detaylar açıklama kısmında.

    ZywOo 2020’nin En İyi CS:GO Oyuncusu Nasıl Seçildi?

    Counter Strike toplumunun kabul edilen haber sitelerinden HLTV, 2020 yılının en iyi CS:GO oyunucusunu seçti. Aleksandr “s1mple” Kostyliev ve Mathieu “ZywOo” Herbaut, birincilik için yarışırken kazanan geçen yıl de olduğu benzer biçimde tekrar ZyWOo oldu.

    Geçtiğimiz yıl Team Vitality’de yer edinen ZywOo, Blast Premier Fall 2020, IEM Beijing-Haidian 2020 benzer biçimde turnuvalardan kupalarla döndü. 20 yaşındaki genç oyuncu, bir çok istatistikte en iyiler içinde yer almış ve geçtiğimiz yıl de HLTV’den aynı unvanı kazanarak ödülü alan en genç oyuncu olmuştu.

    ZywOo 2020’nin En İyi CS:GO Oyuncusu Seçildi

    Fransız oyuncu ZywOo, 2020 yılı içinde raunt başına 89,7 hasar payı ve 0,86 erkek öldürme payı elde etti, katılmış olduğu turnuvalarda üst üste MVP ödülü kazanarak oyundaki üstün performansı gözler önüne sermiş oldu. Başarılı oyuncu, Team Vitality ile olan sözleşmesini 5 sene uzatmaya karar verdi.


    ZywOo, ödülü kazanmasının peşinden şu ifadeleri kullandı; “Bu ödülü üst üste kazanmış olmak bir rüyaymış şeklinde geliyor. CS:GO oynamak, bugüne dek yapmak istediğim tek şey ve bu başarılara kariyerimin hemen hemen başlarındayken ulaşmak harbiden inanılmaz. Team Vitality ve ekip arkadaşlarıma beni olduğum yere getirdikleri için minnettarım ve 2021 senesinde da onları gururlandırmaya devam etmeyi umuyorum."


    CS:GO Hesap alım-satım için Buraya tıklayınız.

    Uygun fiyatlara Steam Cüzdan kodu için Buraya tıklayınız.


    Önceki Haber
    Valorant Spectre SMG Özellikleri

    Valorant Spectre SMG Özellikleri

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Spectre Özellikleri Nelerdir?Spectre, kullanıcısının birincil tabanca yuvasını işgal eden, makul fiyatlı bir hafifçe makineli tüfektir. Silahın ses profilinin menzilini azaltan bir susturucu ile donatılmıştır. Stinger ile karşılaştırıldığında , mühim seviyede daha doğrudur, mühim seviyede daha azca vuruş yapar, birazcık daha çok kapak delme yeteneğine haizdir ve daha yüksek bir şarjör kapasitesine haizdir (20'nin aksine 30). Bununla birlikte, atış başına birazcık daha düşük hasarı ve azaltılmış

    Sonraki Haber
    AB Komisyonu, Valve ve Bethesda Dahil 6 Şirkete 7,8 Milyon Euro Para Cezası Kesti

    AB Komisyonu, Valve ve Bethesda Dahil 6 Şirkete 7,8 Milyon Euro Para Cezası Kesti

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Avrupa Tek Senedi Doğrultusunda YasakladıAvrupa Birliği, Valve da dahil olmak suretiyle 6 oyun firmasına rekabet kurallarını ihlal ettikleri nedeni öne sürülerek 7,8 milyon euro para cezası verdi. Oyun firmaları, muayyen bir ülkeden alınan oyunun başka bir ülkede oynanmasını engelleyerek, anti-tröst yasalarını ihlal etmiş oldu.Avrupa Birliği Komisyonu, ceza ile alakalı açıklamalarında ortalama 100’den fazla oyunun sınır ötesi satışının yasaklandığını, Avrupa Birliği’ne üye ülkelerin coğrafi kısı

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim