Hitman 3 Tüm Dünyayla Aynı Anda Türkiye'de Satışa Sunuldu

    Hitman 3 Tüm Dünyayla Aynı Anda Türkiye'de Satışa Sunuldu

    IO Interactive tarafınca geliştirilen ve bir oyun efsanesi haline gelen Hitman'in son oyunu yayınlandı. Hikayeyi sona erdirecek olan Hitman 3, an itibarıyla dünya genelindeki bütün oyunseverler tarafınca hem PC aynı zamanda konsollar için yayınlanmış durumda. detaylar açıklama kısmında.

    Ajan 47, Londra'dan Dubai'ye kadar gidecek

    Pek oldukca oyunseverin büyük bir heyecanla beklediği o gün geldi çattı. Yıllar ilkin yaşamımıza girip bir efsaneleşmiş haline dönüşen Hitman serisinin üçüncü ve son oyunu, an itibarıyla resmen erişilebilir oldu. Konsol sahiplerinin dijital mağazalardan, PC sahiplerinin ise Epic Games üstünden erişebildikleri oyun, up uzun bir bekleyişin arkasından nihayet yayınlandı.

    IO Interactive tarafınca geliştirilen Hitman 3, ilk defa geçtiğimiz haziran ayında, PlayStation 5 lansmanında gün yüzüne çıkmıştı. Geliştirici ekibin verdiği lafı tutmasıyla beraber oyun, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC sahiplerinin beğenisine sunuldu. Oyunun fiyatı birazcık yüksek olsa da pek oldukca oyuncu, Hitman 3 için istenen bedeli ödeyecek benzer biçimde görünüyor.


    Hitman 3, serinin ilk iki oyununda olduğu şeklinde Ajan 47'ye yüklenen suikast görevlerini içeriyor. Bu bağlamda oyuncular, Londra'dan Dubai'ye uzanan bir yolculuğa çıkıp, hedeflerini temizlemeye çalışacaklar. Oyunla beraber oyunculara benzersiz grafikler, aksiyon dolu saatler ve herkesi içerisine çekecek bir kurgu sunulmuş olacak.

    Oyunun Fiyatı ne kadar?

    Hitman hem PC aynı zamanda oyun konsolları için 2 değişik sürüm olarak satışa sunuldu. Bu bağlamda PC sahipleri, oyunun standart sürümüne 260 TL karşılığında haiz olacaklar. PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahipleri ise bu oyunu 499 TL karşılığında satın alabilecekler. Xbox Series X/S sahipleri de tıpkı PC sahipleri şeklinde bu oyuna, 260 TL ödeme yaparak haiz olabilecekler.

    Hitman 3 Tüm Dünyayla Aynı Anda Türkiye'de Satışa Sunuldu

    Hitman 3'ün mühim özelliklerinden bir tanesi, serinin önceki oyunlarıyla Hitman 3 içinde sıkı bir bağ olması. Şirket, daha ilkin yapmış olduğu açıklamalarda PC oyuncularının, Hitman 3'ün önceki oyunlardaki bölümlerinde geçecek sahneleri için serinin ilk iki oyununa haiz olunması gerekmediğini açıklamıştı. Ancak burada kafa karıştıran bir husus laf konusuydu. Şöyle ki Hitman 1 ve Hitman 2 hem Steam bununla birlikte Epic Games'te, Hitman 3 ise ancak Epic Games'te yayınlanmıştı. Yani oyuncuların eski lokasyonlara iyi mi ulaşacakları bilinmiyordu. Şirket, yapmış olduğu son açıklamalarda eski oyunların satın alınmasına gerek olmadığına dair güvence verdi sadece bunun iyi mi olacağı, şu an için bilinmiyor. Bu yüzden, şayet Hitman 1 ve Hitman 2'yi Steam'den satın aldıysanız ve bugün de Hitman 3'ü satın alıp eski oyunlardaki lokasyonlara iyi mi ulaşacağınızı bilmiyorsanız, serinin ilk iki oyununu Epic Games'ten yine satın almayın. Şirket, muhtemelen gelecek günlerde bir izahat meydana getirecek ve bu kafa karışıklığını giderecektir.


    Epic Games hesap satışı için buraya tıklayabilirsiniz


    Uygun fiyatlara Steam Cüzdan kodu için Buraya tıklayınız.


    Önceki Haber
    Battlefield 6’dan yeni bilgiler sızdırıldı

    Battlefield 6’dan yeni bilgiler sızdırıldı

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Battlefield 6 eski oyundan ilham alacakBu senenin nihayetinde yeni Battlefield oyununa sahip olacağız. Birçok oyuncunun dört gözle beklediği yapım, söylentilere nazaran günümüzün cenk atmosferine geri dönecek. Call of Duty ve Battlefield ile alakalı güvenilen bir kaynak olarak düşünülen Tom Handerson’a nazaran Battlefield 6, Battlefield 3’ten büyük seviyede esin alacak. Ayrıca, oyun sadece ‘Battlefield’ olarak adlandırılacak ve PS4 ve Xbox One için de gelecek.Henderson, PS4 ve Xbox One sürümünün

    Sonraki Haber
    Apex Legends Nintendo Switch için de geliyor olabilir

    Apex Legends Nintendo Switch için de geliyor olabilir

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Bir süredir bizlerle olan Apex Legends, görünüşe gore Nintendo Switch platformu için de yolda olabilir. Yani, en azından Apex Legends’ın Japonca sayfası tarafınca bu tarz bir olay paylaşıldı. Tabii, daha daha sonra ise bu malumat kaldırıldı. Yani, net bir biçimde bir malumat bulunuyor. Bu durumu kayıtlara geçiren Twitter gönderisini de derhal aşağıda sizlerle paylaştık. Dilerseniz, ilk önce bu gönderiye göz gezdirin.Apex Legends Nintendo Switch sürümü gelecek mi?İlk önce, “2 Şubat 2021’de, Sezon

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim