Resident Evil Village'dan İlk Oynanış Videosu ve Yeni Bir Fragman Geldi

    Resident Evil Village'dan İlk Oynanış Videosu ve Yeni Bir Fragman Geldi

    Resident Evil Village'dan İlk Oynanış Videosu ve Yeni Bir Fragman Geleceği açıklandı detaylar açıklama kısmında.

    Tüyler Ürperten Korku Oyunu

    2021'de oyun severlerle buluşmaya hazırlanan, efsaneleşmiş vehamet oyunu serisi Resident Evil'in son oyunu Resident Evil Village'ın ilk oynanış videosu ve yeni bir fragman gelecek hafta yayınlanacak. Capcom'un merakla beklenen oyunu, şimdiye kadar karşımıza çıkan video ve oyun içi görsellere gore oldukca korkutucu görünüyor.

    Birbirinden korkulu yaratıklarla dolu bir dünyada sağ kalmaya emek verme düşüncesini sevenler için kusursuz bir oyun deneyimi sunan Resident Evil'ın yeni oyunu Resident Evil Village yakında oyun severler ile buluşmaya hazırlanıyor. Gelen oyun içi görseller ve tanıtım videoları ise şimdiye kadar oyuna dair merak uyandırmayı başardı.


    Resident Evil 7 Biohazard'ın devamı olarak gelecek olan oyunda kurt adamlar da dahil olmak suretiyle pek oldukça korkulu yaratık, karlarla kaplı tenha bir köyde oyuncuların karşısına çıkacak ve oyuncular Ethan Winters karakteri ile bu tenha köyde sağ kalmaya çalışacaklar. Oyuna dair en büyük iddia ise şimdiye kadarki bütün Resident Evil oyunları içinde en 'korkulu' oyun olacak olması.


    Elimizde olan görseller ve kısa videolar üstünden yorum meydana getirecek olursak, mekan tasarımının ve atmosferin kusursuz göründüğünü söyleyebiliriz. Henüz oyun mekaniklerine dair ayrıntılı bilgimiz olmasa da en azından grafiklerin fazlaca etkisinde bırakan göründüğünü söylemek de mümkün. Daha fazlası için ise önümüzdeki haftayı beklememiz gerekecek.

    Resident Evil Village'dan İlk Oynanış Videosu ve Yeni Bir Fragman Geldi


    Oyuna dair daha çok teferruat öğrenmek isteyenler için gelecek hafta Resident Evil Showcase isminde bir faaliyet düzenlenecek. Bu etkinlikte oyundan yepyeni bir fragman gelirken bununla beraber ilk oynanış videosu da yayınlanacak.


    Oyuncular Resident Evil Village'de oyuna dair en yeni gelişimleri ve haberleri de öğrenme fırsatı bulacak. 21 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek faaliyet yayınını ülkemiz saatiyle 22 Ocak gece 01:00'da başlayacak.

    Resident Evil Village, PS5, Xbox Series X ve PC için yayınlanacak. Oyunun bununla beraber PS4 ve Xbox One için de gelebileceği konuşuluyor sadece bu mevzuda hemen hemen kati bir izahat yapılmadı.



    Önceki Haber
    GTA 6'da Vice City Olacağı Söylentilerini Alevlendiren GTA Online Sürprizi

    GTA 6'da Vice City Olacağı Söylentilerini Alevlendiren GTA Online Sürprizi

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    İki boyutlu haritalarda dikdörtgene benzeyen otomobilleri kaçırdığımız günlerden günümüze GTA serisi fazlaca gelişti, fazlaca değişti. Her oyun büyük başarı yakalasa da birtakım oyunlar ve bölgeler, oyuncuların gönlünde ayrı bir yer edindi.GTA fanatikleri için hususi bir yeri bulunan Vice City'nin GTA 6'nın bir parçası olacağına dair oldukca sayıda söylenti ve iddia bulunuyordu. Oyuna yeni eklenen bir ceket de bu söylentilerin tekrar alevlenmesine niçin oldu.Yeni bir Vice City göndermesiGTA 5 oy

    Sonraki Haber
    Outriders Bilgisayar Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

    Outriders Bilgisayar Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Outriders Nedir ve Sistem Gereksinimleri?OutridersPolonya stüdyosu People Can Fly tarafından geliştirilen co-op ve üçüncü bakış açısı nişan oyunu Outriders, oyunu en fazla iki kişi ile oynanacak şekilde tasarlanmış rol yapma oyunu öğeleri taşıyan ve üçüncü bakış açısı ile çeşitlenmiş harita ve geniş hikaye ile öne çıkıyor.People Can Fly tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanmaya hazırlanan bilim kurgu türündeki Outriders'ın sistem gereksinimleri açıklandı. Oyunun bilgisayar s

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim