Sons Of The Forest’dan Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

    Sons Of The Forest’dan Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

    2014 senesinde duyurulup çıkışında büyük bir kitlesi olan The Forest, 2018 senesinde yeniden bir güncelleme almıştı. The Forest, uçaktan düşüp çocuğumuzun kaçırılmasıyla süregelen bir oyun.

    Sons Of The Forest Hakkında

    Sons Of The Forest, yeni bir sürü element ve bir ihtimal de son 2 yılda gördüğümüz en iyi oyunlardan birisi olarak sayıyoruz. Dying Light 2’nin duyurulmasından sonrasında Sons Of The Forest, The Game Awards şeklinde armağan törenleriyle karşımıza çıktı. Hikaye ve karakterler tamamen değişik ve CO-OP oynayacak oyuncular için yeni avantajlar sunmakta. Oyuna o denli fazla iyi yenilik gelmiş ki hepsini sıra sıra sizlere anlatacağız.


    İlk gelen mühim yenilik hikaye. Hikaye Özel Swat Ekipleriyle birlikte aynı helikopterde buluyoruz kendimizi. Belli ki bir yere ulaşacağız ve ulaşacağımız yere yakın bir alanda helikopterin camına bir tane yamyam atlamakta. Helikopter ise dengesini bozup yere çalkalanıyor. Biz oradan sapasağlam kurtuluyoruz ve tek gayemiz o bölgeden kurtulmak. Basit bir girişle başlayıp derinlere inen bir hikayesi bulunmakta.

    Sons Of The Forest’dan Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

    The Forest’ın en büyük problemi olan optimizasyon problemlerini da yeni oyunla bütün bilgisayarlar için 30 FPS ahenkli hale getirilmiş. Fragmanı dikkatimizi çeken şey kar yağdığı dönemlerde bulunmakta oyunda. Biraz ilginç şundan dolayı daha ilkin fazla oyun reel vakit döngülü oyunlar tasarlamamıştı, bizlere daha da fazla dikkat çektirici şeklinde geliyor. Fragmanda ne kadar kısa bir yer kaplasa bile oldukça hoş gözüküyor.


    Yeni yamyam ve et yiyen türleri gelmiş, hoşta severim de. Tek sorunları gereğinden fazla ürkütücü öğelerin bulunmuş olduğu bir oyuna benziyor. Su birikintileri, kan ile kirlendiğimizde dağılan muhit ve kuşların seslerini ilk oyunda yeterince fazla almıştık. Oyunun düzlüğünü bozabilecek, kütüklüğe haiz bir öteki nesne ise silahları artık kullanabiliyor olmamız. Yamyamlara karşı tabanca çekebiliyorsunuz bu da akışkanlığı bozabilir.

    Sons Of The Forest’dan Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

    Oyuna düz ve en fazlaca beğendiğimiz tasarımlardan birisi olan telefonumuzu da artık kullanabiliyor olmamız. GPS olarak tanınan bölge işaretleme merkezinin radyosuna bağlanarak telefonumuzda işaretlenen bölgelere gideceğiz. Telefonun şarjı için herhangi bir malumat verilmedi, malum tek şey oyunun konusunda oldukça fazla tesir edeceği olması. Sonuçta telefonda verilen yerlere gideceğiz, hikayeyi keşfedeceğiz.




    Önceki Haber
    CS:GO Rekabetçi Maçlarında Artık Bot Olmayacak!

    CS:GO Rekabetçi Maçlarında Artık Bot Olmayacak!

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Dünyanın en oldukca oynanan taktiksel FPS oyunu CS:GO yeni bir güncelleme aldı. Bu güncellemeyle gelen en büyük değişim ise suni zeka tarafınca yönetilen botlar mevzusunda oldu. Rekabetçi ve Yoldaş modlarında maç sırasında bir oyuncu maçtan çıkış yaparsa, çıkan şahıs yerine bot ekleniyordu ve bu sayede oyun eşitliliği devam ediyordu. Bu mevzuda yeni bir değişikliğe gidildi.Yeni gösterilen güncelleme notlarında, “Bir oyuncunun klasik rekabetçi ve yoldaş modlarında bağlantısı kesildiğinde yada atı

    Sonraki Haber
    Steam'de Her Ay İlk Alışverişini Yapan Üye Sayısı Ortaya Çıktı

    Steam'de Her Ay İlk Alışverişini Yapan Üye Sayısı Ortaya Çıktı

    4 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Steam Rekor Kırmaya Devam EdiyorDünyanın en büyük çevrimiçi oyun satış platformu olan Steam'in her ay ilk kez alışveriş icra eden kullanıcı sayısı açıklandı. Platformda her ay yaklaşık 2,6 milyon yeni kullanıcı ilk alışverişini yaptı.Valve, Steam platformu için 2020 yılı incelemesini yayınladı. Platformun verilerini incelediğimizde oldukca ilginç neticelerle karşılaşıyoruz. Özellikle pandemi sebebiyle insanların evlerinde vakit geçirdikleri süreçte oyunlara yöneldikleri istatistiklere de yansıyo

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim