Among Us Nintendo Switch'e Çıkış Yaptı

    Among Us Nintendo Switch'e Çıkış Yaptı

    Nintendo Direct üzerinden yapılan açıklamaya göre, Among Us artık Nintendo Switch'den oynanabilecek, detaylar aşağıda.


    Among Us Nedir?

    Among Us, 4-10 oyuncu ile oynanabilen çok oyunculu bir mobil oyundur. Oyuna PC üzerinden de erişim sağlanabilmekte. 1 ile 3 oyuncu rastgele olarak Impostor seçilir. Geri kalan oyuncular Crewmate olarak adlandırılır. Impostor'un yapması gereken şey, kimse görmeden Crewmate'leri öldürmek ve arkasında kanıt bırakmamaktır. Her round sonunda toplantı yapılır ve Impostor bulunmaya çalışılır.


    Oyunda üç farklı harita bulunur:

    • The Skeld (uzay gemisi)
    • Polus (gezegen üssü)
    • Mira HQ (Karargah binası)


    Among Us Nintendo Switch Üzerinden Oynanabilecek

    Among us 2018'de yayınlanmasına rağmen 2 yıldır adını duymadığımız bir oyundu. Lakin korona virüs sebebiyle küresel salgın durumunda birden patlama gerçekleştirdi. Twitch ve Youtube platformlarında yapılan yayınlarda oyunu gören milyonlarca kişi Among Us'a akın etti.


    Arkadaş ortamında oynanması ve rol yapma unsurları sebebiyle çok kısa sürede kulaktan kulağa duyulan oyun, son zamanların en çok yayını yapılan oyunlarından birisi olma başarısını gösterdi.


    Among Us Nintendo Switch Fragmanı



    Önceki Haber
    Fortnite PS5, Xbox Series S ve X'e Geliyor

    Fortnite PS5, Xbox Series S ve X'e Geliyor

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Epic Games'in en çok oynanan ve dünyanın da en popüler Battle Royale oyunları arasında olan Fortnite, tüm platformlarda sorunsuz çalışması ile tanınıyor. Epic Games 15.10 güncellemesiyle birlikte getirdiği performans güçlendirmeleriyle oyunun artık 120 FPS oynanabileceğini açıklamıştı. Xbox Güzel Haberi VerdiBunun üzerine Xbox yaptığı açıklamada, Fortnite'ın Xbox Series S ve X sürümlerinde 120 FPS oynanabileceğini açıkladı. Oyun içerisinden ayarlar bölümüne gidin ve 120 FPS seçeneğini işaretleyi

    Sonraki Haber
    League of Legends Swain Oynanış Rehberi

    League of Legends Swain Oynanış Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    League of Legends Nedir?League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Beşerli iki takımdan oluşan bu oyunda 150'den fazla şampiyon arasından tercih yapılarak, kendinize özgü eşya düzeni oluşturduğunuz ve rakibin kulelerini yıkarak onları bozguna uğrattığınız rekabetçi çevrimiçi bir oyundur.Swain Ne Zaman Çıktı?Swain 4 Ekim 2010 tarihinde League of Legend

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim